PREVARIO ME JE SA DRUGARICOM, PA SAM URADILA OVU GNUSNU STVAR SA NJEGOVIM KOLEGOM: Poludeo je, i sad imam PROBLEM

Zanimljivosti

PREVARIO ME JE SA DRUGARICOM, PA SAM URADILA OVU GNUSNU STVAR SA NJEGOVIM KOLEGOM: Poludeo je, i sad imam PROBLEM

Zbog jedne svađe, sada ima veliki problem

Da neke stvari ne smete da izgovorite čak ni u svađi, uverila se i jedna Britanka koju je laž skupo koštala.

– Ja imam 29, a moj dečko 31 godinu. Do skora je sve bilo savršeno u našoj vezi, ali onda su stvari krenule nizbrdo, i to zbog gluposti – priča ona i nastavlja:

– Bilo je to jedno klasično dosadno veče, i dok sam ja gledala TV, primetila sam da se moj dečko ne odvaja od mobilnog i da se tiho smeje na svakih nekoliko minuta. Nisam više mogla da izdržim i otela sam mu telefon iz ruke.

– Šokirala sam se kada sam videla da je razmenjivao se*si poruke s mojom drugaricom! Pao mi je mrak na oči i žestoko smo se posvađali. A onda sam mu rekla da nema razloga da se ponosi sobom, kao i da sam o*alno zadovoljila kolegu s posla, kao poklon za njegov rođendan – priznaje devojka.

– Što je najgore, to je bila laž. Naravno, da nikada nisam bila intimna s bilo kojim kolegom, ali već je bilo kasno. Dečko mi ne veruje da sam ga lagala, i kaže da će se iseliti što pre. Očajna sam! Volim ga, ali ne znam kako da ga ubedim da sam nevina u ovoj priči – zaključila je Engleskinja.

Odgovor terapeuta:

Recite mu da ga volite, i da vam nikada ne bi palo na pamet da ga prevarite, ali da vas je povredilo to što je on flertovao s vašom prijateljicom.

Sigurno i on žali zbog nekih stvari koje je izgovorio kada je besan i povređen.

Ako je vaša veza zaista duboka, on će ponovo razmisliti kada se malo ohladi. Ako ode, onda je verovatno bilo samo pitanje vremena kada će se to dogoditi, i bez vaše laži. (espreso.co.rs)