Roditelji iz pakla: Kad su saznali kako su otac i majka uspavljivali decu, ODMAH su im ih oduzeli

Svijet

Roditelji iz pakla: Kad su saznali kako su otac i majka uspavljivali decu, ODMAH su im ih oduzeli

Imali su četvoro dece koje su zanemarivali

Četvoro dece oduzeto je roditeljima od strane Centra za socijalni rad nakon što su trpela hronično zanemarivanje tokom dužeg vremenskog perioda u porodičnoj kući nadomak Liverpula, prenosi Liverpool Echo.

Kako navodi ovaj medij, roditelji su često zapostavljali decu ostavljajućo ih gladne i žedne, a otac bi im čak ubrizgavao heroin kako bi se “smirili” i kako bi ih “naterao da spavaju”.

Amanda Klark, nezavisna savetnica za zaštitu napisala je ove detalje u izveštaju, navodeći da je opojnu dr*gu ubruzgavao svojoj najmlađoj deci, dečaku i devojčici.

– Deca su pronađena u nesvesnom stanju i preduzete su zaštitne mere. Oba deteta bila su pozitivna na testu za opijate, iako nije bilo dokaza o mestu ubrizgavanja. Tri dana kasnije, kada su deca bila u jaslicama, pronađene su im modrice od uboda ugle na butini. Pokrenut je postupak za brigu o svo četvoro dece i ona su oduzeta nemarnom bračnom paru – navela je Klark.

Majka dece takođe je, prema navodima, identifikovana kao korisnik dr*ga dok je još bila trudna sa najmlađim detetom.

Policija je prilikom pretresa kuće pronašla oružje, a prema navodima medija, otac je pokušao samoubistvo nakon što su mu deca oduzeta i nakon što se pojavio u vrlo pijanom stanju u školi koju je pohađalo jedno od dece. (objektiv.rs)