Dr*girala PETORO svoje dece, pa ih UGUŠILA: Zbog onog što je rekla pred sudom, svi su bili u neverici

Svijet

Dr*girala PETORO svoje dece, pa ih UGUŠILA: Zbog onog što je rekla pred sudom, svi su bili u neverici

Kristijana je širom zemlje poznata kao “majka smrt”

Kristijana K. (28) osuđena je na doživotnu kaznu zatvora pred sudom u nemačkom Vipertalu zbog ubistva petoro od šestoro svoje dece, starosti od jedne do osam godina.

Prethodno je državna tužiteljka smatrala da je Kristijana K. kriva i izjasnila se za doživotni zatvor i utvrđivanje posebne težine njene krivice, što gotovo isključuje izlazak iz zatvora nakon 15 godina, prenose nemački mediji.

Tokom suđenja, izlaganje lekarke sudske medicine o uzroku smrti Meline (1), Leoni (2), Sofije (3), Tima (6) i Lus (8) sve je šokiralo.

Majka je deci prvo dala koktel lekova i uspavala ih. Zatim je decu jedno po jedno stavljala u kadu, pre nego što ih je umotala u peškire i odnela u njihov krevet, gde je ugušila svoju decu.

Agonija je, prema navodima mrtvozornika, trajala tri do pet minuta za svako dete.

Kristijana je na početku suđenja tvrdila kako nije kriva već da joj je u stan ušao maskirani muškarac i ubio decu, što je mnoge zaprepastilo pred sudom jer su policajci već istražili tu mogućnost, ali nisu našli nikakve dokaze.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo u nemačkom Solingenu.

Kristijana K. je smrti poštedela samo najstarijeg sina kog je, pre nego što je pokušala da počini samoubistvo, poslala vozom svojoj majci.

Prije tog zločina, ona je napisala poruku ocu svoje dece.

– Nikad više nećeš vidjeti svoju decu – glasilo je njeno pisano obraćanje mužu.

Prema onome što su istražitelji utvrdili, pre ubistva dece došlo je do svađe između Kristijane i njenog supruga putem WhatsApp poruka.

Kad je shvatila da se on više neće vratiti, napisala mu je kako više neće videti svoju decu, pa počinila monstruozni čin. (objektiv.rs)