MARINKO ROKVIĆ JE BIO TEŠKO BOLESTAN: Ovako je nedavno govorio o zdravstvenim problemima, a evo i od čega je preminuo…

Showbizz

MARINKO ROKVIĆ JE BIO TEŠKO BOLESTAN: Ovako je nedavno govorio o zdravstvenim problemima, a evo i od čega je preminuo…

Ceo region potresla je vest da je Marinko Rokvić premuinuo u 68. godini u Beogradu. Naime, Rokvić se dugo se borio sa bakterijskom infekcijom.

Marinko je ranije preležao korona virus, prošlog decembra je išao na operaciju ciste, i negde nakon nje dobio je bakterijsku infekciju koja nikako nije mogla da prođe.

Pevač je nedavno je imao zakazan intervju sa novinarima jednog beogradskog portala, ali je ljubazno zamolio da bude otkazan dok mu ne bude bolje…

“Ja sam preležao koronu, dobro sam prošao, nisam imao teške simptome. Ko zna kada će ovaj virus proći, to niko ne zna, pa ni ja. Međutim, posle korone mi se pojavila neka bakterija, koja mi je napala organizam. Nikako da prođe, mesecima se borim s njom. Nadam se da sad ide malo nabolje.

Mnogi su me zvali da idem da nastupam, ali sam morao sve da odbijem zbog zdravstvenih razloga. Supruga je tu uz mene, sinovi takođe. Nisam sad u stanju da pričam, jedva govorim, čujete. Ako možete da me pozovete dok prođe sve ovo, molim vas. Nešto sam stavio u usta i ne mogu dalje da pričam. Zato vas molim da ovaj intervju pomerimo za neko drugo vreme. Moramo sačekati da ovo prođe, pa kada se oporavim”, rekao je tada Rokvić. (Kurir.rs/A.A./alo)