“Otišla sam do Goranove kuće“: Branka otkrila PRLJAVU tajnu svog dečka, a ono što je potom uradila je HIT

Zanimljivosti

“Otišla sam do Goranove kuće“: Branka otkrila PRLJAVU tajnu svog dečka, a ono što je potom uradila je HIT

Iako se ponekada čini da je sve idealno, život nas često ubedi u suprotno. Činjenica je da nas mogu izneveriti i izdati čak i najbliži ljudi.

Takvo iskustvo doživela je i žena po imenu Branka, koja je 2011. ispričala šta se dogodilo, ali je otkrila da nakon saznanja o prevari nije sedela skrštenih ruku.

– Kad sam saznala da me Goran vara s dve devojke istovremeno, nazvala sam ih obe i objasnila celu situaciju. Devojke su, naravno, poludele kao i ja kada sam tek saznala. Odlučile smo da mu se osvetimo i dogovorile se da se nađemo u jednoj fotokopirnici. Tu smo napravile postere sa njegovom fotografijom i ceo dan smo provele u druženju i dogovaranju da li da ih lepimo ili ne – ispričala je ona i potom dodala šta su odlučile:

– Nakon toga smo otišle zajedno do Goranove kuće i pozvonile na vrata. Neponovljivo! Izraz njegovog lica nakon što nas je vidio sve tri zajedno je osveta kakvu samo možete poželeti. Ta zajednička poseta je bila savršena osveta. Ne treba da spominjem ni to da ni jedna od nas nema više ništa sa njim, a svi koje znamo su upoznati sa situacijom i ne gledaju na njegovo ponašanje blagonaklono – ispričala je Branka (19). (objektiv.rs)