“Zar te nije STID da imaš takvu ženu?”: Muškarac ponizio kolegu, razlog će vas RAZBESNETI

Ispovijesti

“Zar te nije STID da imaš takvu ženu?”: Muškarac ponizio kolegu, razlog će vas RAZBESNETI

Prema rečima uvređenog muškarca, njih dvojica već dugo sarađuju zajedno, pa ga je zbog toga ovaj neprimeran komentar dodatno šokirao

Pre nekoliko dana na internetu se pojavila ispovest jednog muškarca, koji je došao u sukob sa kolegom sa posla, budući da mu je otvoreno vređao suprugu, i to zbog toga što ne koristi šminku.

Naime, na jednom sajtu na kojem ljudi dele svoja iskustva, anegdote i druge doživljaje, jedan anoniman muškarac je podelio ispovest o neprijatnom iskustvu koje je doživeo nakon što mu je jedan od kolega uputio neprimerne reči koje se odnose na njegovu suprugu, takođe zaposlenu u istoj firmi.

– Žena i ja radimo u istoj firmi. Ja sam tu radio par godina pre nego što je ona došla, dakle tu smo se upoznali, vremenom zaljubili i zavoleli, i na kraju i uzeli. Juče sam doživeo da mi se kolega koji dosta dugo radi sa mnom doslovno ruga sledećim rečima: “Zar te nije stid da imaš takvu ženu koja nikad nije sređena? Daj malo joj reci da se dozove pameti – napisao je ovaj muškarac i potom objasnio kako se osećao kada je čuo neprimerne reči:

– Bio sam šokiran. Moja draga je uvek lepo i pristojno obučena, uvek joj je čista i uređena kosa, održava higijenu na visokom nivou i uvek lepo miriše, ima sređene nokte itd. Kada sam mu to sve nabrojao i pitao šta lupeta rekao mi je: “Pa nikad se ne šminka kad dolazi na posao.” Da se razumemo, moja draga koristi preparate koji joj pomažu da izgleda lepo i prirodno. Jaka šminka joj ne treba da bude divna i da zrači. Otkad je jaka šminka kriterijum za lepotu? Nemam komentar – požalio se ovaj muškarac. (objektiv.rs)