Djevojka sa kojom sam se vidio samo 2 puta ostala je trudna, ja nisam spreman da budem otac: Evo kako je počeo moj košmar

Ispovijesti

Djevojka sa kojom sam se vidio samo 2 puta ostala je trudna, ja nisam spreman da budem otac: Evo kako je počeo moj košmar

Jedan muškarac koji je želio da ostane anoniman požalio se na Reditu da je djevojka sa kojom se vidio samo dva puta ostala u drugom stanju.

“Upoznao sam sjajnu ženu na društvenim mrežama. Vidjeli smo se dva puta i već na drugom sastanku smo spavali. Od tad je prošlo pet nedelja kako ja prolazim kroz najveći košmar”, napisao je ovaj muškarac.

On radi kao kuhar u jednom pabu, ali, iako voli svoj posao, nema puno vremena za upoznavanje novih osoba.

Bio je sam godinu dana, pa je odlučio da oproba svoju sreću na stranicama za upoznavanje. Brzo je upoznao svoju savršenu djevojku, ali sve se zakomplikovalo kada je ona ostala trudna.

“Ne znam šta da radim. To je prerano. Znam da je trebalo da koristimo zaštitu, ali u žaru trenutka nismo razmišljali. Nisam spreman za dijete”, požalio se kuhar.

Da situacija bude još gora, on uopšte i ne poznaje majku svog budućeg djeteta, jer su se vidjeli samo dva puta.

Komentari na njegovu objavu su bili brojni, dok su jedni bili na strani žene i pisali: “Treba da ostaneš uz nju. Naravno da ne treba da abo,tira” i “Ako ti se sviđa, vremenom ćete se zbližiti, a beba će samo sve to da ubrza”. Drugi su bili sumnjičavi:

“Mislim da treba da uradiš DNK test. Možda dijete i nije tvoje”. (novi.ba)