Muškarac (40) godišnje troši TROSOBAN stan na žene – kaže da im daje DŽEPARAC: “Nisam mašina”

Ispovijesti

Muškarac (40) godišnje troši TROSOBAN stan na žene – kaže da im daje DŽEPARAC: “Nisam mašina”

Ipak, on je istakao da nije reč o pro*tituciji, jer devojke ne nalazi na ulici, već ih jednostavno upoznaje

Džon iz Majamija ima 40 godina, za sebe kaže da je prilično zgodan i da je dobar “ulov.” Ipak, on godišnje troši 100.000 dolara na žene, a svoju priču je podelio i detaljno objasnio zašto.

On kaže da nije reč o pro*tituciji jer devojke ne nalazi na ulici, već ih jednostavno upoznaje. “Viđam se sa devojkama kojima je potrebna finansijska stabilnost, I ja im u tome pomažem. Verovatno bih isto to radio I da sam oženjen,” ispričao je Džon za američki Men’s health. Džon priznaje da to ne bi radio ukoliko se*s ne bi bio uključen u “igru.”

Ako vam još uvek nije jasno zašto Džon daje novac devojkama, on tvrdi da su tako stvari jednostavnije. “Da sam u normalnoj vezi, morao bih da razmišljam o mnogim stvarima, ovako znam kakva je situacija. I te devojke znaju zašto sam ja sa njima.”

Ovaj muškarac je tada istakao da se viđa sa nekoliko devojaka, i kaže da neke od njih odmah na prvom sastanku traže svoj “džeparac,” dok neke nisu tako otvorene. “Jednoj od devojaka sa kojom se sada viđam dajem 1.000 dolara svaki put kada se vidimo.”

Džon kaže da se dešava da mu devojke traže više novca nego što im inače daje, ali tada jednostavno prestaje da se viđa sa njima.

Sa devojkama koje plaća Džon ne izlazi na sastanke, što mu je, kaže, u početku bilo čudno, ali se navikao na to.

– Iako možda tako izgleda, ja nisam se*s mašina. Desilo se da sam čak mislio da sam zaljubljen u jednu od devojaka koje plaćam, ali sam shvatio da me samo fizički privlači.

Ono što mu pomalo smeta u ovakvom odnosu je što nema spontanosti, već je sve unapred isplanirano.

– Sa svakom od devojaka se viđam dva, tri puta mesečno, ali nema mnogo komunikacije među nama kada se vidimo. To mi je bilo čudno na početku jer sam ranije bio u normalnim vezama, gde razmišljaš o tome šta ona sada misli, da li je dobila moju poruku… Sa ovim devojkama toga nema jer se sve svodi na to da mi pošalju poruku: ‘Želiš li da dođeš?

S obzirom na to da svakoj devojci plaća 1.000 dolara za posetu, a viđa ih nekoliko istovremeno, još im i kupuje poklone, Džon troši oko 100.000 dolara godišnje na žene, što bi praktično bilo kao jedan trosoban stan u prestonici,

– Ne gledam na to kao na porok ili na zavisnost, za mene je to samo način socijalizacije. (objektiv.rs)