“Na prvom sastanku morate otići u KREVET”: Devojka tvrdnjom usijala mreže, a onda je dodala i ovo (VIDEO)

Zanimljivosti

“Na prvom sastanku morate otići u KREVET”: Devojka tvrdnjom usijala mreže, a onda je dodala i ovo (VIDEO)

Snimak je pogledalo 26 miliona ljudi

TikTokerka po imenu Iv objavila je snimak u kojem objašnjava da je prvi put posle dužeg vremena čekala da prođe 10 do 15 sastanaka da posle upoznavanja simpatičnog mladića spava s njim.

To joj se nimalo nije dopalo, pa je istakla kako te “staromodne” vrednosti toliko pripadaju 20. veku i prošlosti da se nešto hitno mora promeniti.

U snimku koji je videlo čak 26 miliona ljudi, Iv kaže da se opekla kada je čekala na intimu sa dotičnim momkom.

– Nedavno sam se viđala s njim. Išli smo polako, ne znam ni ja sama zašto, a onda smo tek posle 10-15 viđanja spavali. Pre nego što smo to uradili, namerno sam ga pitala ima li nešto što u krevetu radi što bi trebalo da znam. Rekao mi je da nema a onda smo to uradili. Sam odnos je bio u redu, ali on je sve vreme psovao i govorio prljave, perverzne stvari. Onda je počeo da me usred odnosa pita hoću li da zatrudnim s njim, da unese seme u mene i tako svi znaju čije je dete. Šta je bre ovo? Šokirala sam se – rekla je Iv.

https://www.tiktok.com/@eveculling/video/7014232894105275653?sender_device=pc&sender_web_id=6911298360512316933&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Potom je iznela tvrdnju da se posle prvog sastanka mora odmah probati sa intimnim odnosom.

– Ovo je užas. I ranije sam, kad sam previše čekala, bila razočarana. Morate u startu viđanja u krevet, kako bi znali ko je taj prekuputa vas, inače će sve biti gubljenje vremena. Još nešto – čim vidite da nešto nije u redu, bežite iz kreveta glavom bez obzira – rekla je pomalo besno Iv.

S njom se dosta TikTokera nije složilo, pa su pale i rasprave poput ove.

– Znači ništa klasično upoznavanje bez stresa, mora odmah bum-tras u krevet i to je to? Znaš odmah posle tog se*sa da li je za tebe ili ne? Tako devojko nikad nećeš naći pravu ljubav, a i tebi se sve očito vrti oko kreveta u životu – rekao je između ostalih TikToker po imenu Rejn81. (objektiv.rs)