Tražila sestru Tamaru po kraju, pa videla muškarca da LEŽI na ulici: Pozlilo joj kad je saznala KO je on

Svijet

Tražila sestru Tamaru po kraju, pa videla muškarca da LEŽI na ulici: Pozlilo joj kad je saznala KO je on

Srušio joj se svet

Australijanka Čenaj Radnedž iz Gold Kousta pohitala je sa porodičnog okupljanja videvši da joj je sestra od tetke Tamara Makrokanis (32, na slici) zbog bezazlene svađe krenula kući.

Majka petoro dece i nekadašnj zavisnik od dr*ga, nije mogla da sluša kritikovanje familije zbog njenog pređašnjeg života, pa je pokupila stvari i krenula je auto-stopom ka kući.

Čenaj je posle dvadesetak minuta krenula za Tamarom ni ne sluteći da je ona u međuvremenu – poginula.

Ono što je Čenaj videla na ulici bio je izvesni Kejn Endrju Karter koji je ležao na betonu držeći se za stomak. Rešila je da mu pomogne, pa je pozvala hitnu pomoć. Od Tamare nije bilo ni traga ni glasa.

Sutradan ujutro saznala je užasne vesti – reporteri su javili da se stotinjak metara gde je videla muškarca na travi dogodila saobraćajna nesreća. Toliko joj je pozlilo da je kolabirala u kući.

Ispostavilo se da je Kejn bio pod dejstvom opijata kada je automobilom toliko snažno udario Tamaru da je ona odletela pedesetak metara dalje u travu.

Bila je na mestu mrtva, tako da Čenaj, kad je ukazivala pomoć Kejnu nije ni znala da njena sestra leži malo dalje u travi.

Policija je saopštila da se Tamarino telo od siline udarca raspalo na dva dela. Ono što ostaje nejasno je kako Čenaj nije videla nikakve tragove krvi ili same nesreće dok je u polumraku čučala kraj Kejna.

Što se njega tiče, on je tada ležao na betonu u krizi, potpuno nesvestan šta je upravo učinio. Kejn Endrju Karter izaći će na sud 6. decembra ove godine i tada će saznati koliko će godina provesti u zatvoru. (objektiv.rs)