Volela sam jednog, UDALA se za DRUGOG: Ispostavilo se da su BRAĆA, volim ih OBOJICU, ali zbog 1 sam u PANICI!

Ispovijesti

Volela sam jednog, UDALA se za DRUGOG: Ispostavilo se da su BRAĆA, volim ih OBOJICU, ali zbog 1 sam u PANICI!

Iako je prošlo 20 godina, jedna žena zatražila je savet od stručnog lica, nakon što je njen suprug saznao da je pre 15 godina bila u vezi sa njegovim bratom.

– Pre nego što sam upoznala sadašnjeg supruga, bila sam u vezi sa njegovim bratom. Godinama sam skrivala to od njega, ali sada je saznao – požalila se žena i nastavila:

– Sadašnjeg devera upoznala sa svojih 19 godina. Imali smo uzbudljivu vezu, koja je trajala šest meseci. Rastali smo se kada je dobio posao u inostranstvu, a nedugo zatim, upoznala sam na poslu njegovog brata, za koga sam se udala dve godine kasnije.

– Kada se sadašnji dever vratio iz inostranstva, zbog našeg venčanja, zakleo mi se da nikada neće otkriti našu tajnu, a sada mi govori da me je oduvek voleo. Moj suprug je jako besan zbog te tajne, a ja ih volim obojicu – kaže ova zbunjena učiteljica.

Savetnica joj je rekla da je kod njih dvojice povređena sujeta, kao i da nije ništa pogrešno što se tiče veze sa obojicom, samo naravno ne u isto vreme.

– Pogrešila si što si to skrivala posle venčanja i zato se oseća prevareno. Reci mu da si svesna svojih postupaka, ali da vaš zajednički prioritet mora da bude očuvanje braka – glasio je savet. (espreso.rs)