Dečak izbačen iz škole jer je drugarici PRETIO NOŽEM: Nakon toga je uradio nešto što će vas slediti

Svijet

Dečak izbačen iz škole jer je drugarici PRETIO NOŽEM: Nakon toga je uradio nešto što će vas slediti

Imao je samo 10 godina kada je napravio prvi incident

Petnaestogodišnji dečak Marsel Grzeš izbo je nožem svog 12-godišnjeg druga Roberta Bančisa više od 70 puta i pokušao da mu odrudbi glavu.

Pre toga, ovaj neviđeno problematični momak izbačen je iz škole sa svega 10 godina jer je nožem pretio drugarici, kao i zbog toga jer je nagovarao druge učenike da “rasturaju dr*gu”, prenosi Metro.

Stravičan napad na Bančisa dogodio se u Linkolnširu, samo dva dana pre žrtvinog 13. rođendana.

Pred sudom je rečeno da je Grzeš namamio dečaka na sastanak ponudivši mu 50 funti za prodaju ka*abisa, a kada je ovaj odbio, izbo ga je više od 70 puta, kao i nekoliko puta po vratu, što se karakteriše kao pokušaj obezglavljivanja.

Robert je preminuo na licu mesta.

Nakon istrage utvrđeno je da je Marsel ranije bio izbačen iz škole zbog pretnji nožem, a sumnjiči se i da je prodavao dr*gu u školi i van nje.

– Nije mu ovo prvi incident sa nožem. Kad je bio u školi, pretio je nožem jednoj devojčici, a takođe su i druga deca bila u strahu. Bio je isključen tadaa iz škole – rekla je jedna majka za britanski San.

Marsel Grzeš je osuđen na 16 godina zatvora zbog brutalnog ubistva, od čega će deo kazne provesti u zatvoru za maloletnike. (objektiv.rs)