Devojčica kidnapovana na ulici, a onda je prolazniku pokazala TAJNI SIGNAL i dogodio se preokret

Svijet

Devojčica kidnapovana na ulici, a onda je prolazniku pokazala TAJNI SIGNAL i dogodio se preokret

Otmičar je verovao da je pre akcije mislio na sve

Šesnaestogodišnja devojčica iz američke države Kentaki kidnapovana je na ulici, a onda ju je spasao tajni signal koji zna ceo svet zahvaljujući TikToku.

Devojčica je mirno šetala ulicom u popodnevnim časovima kada joj je kolima prišao 61-godišnji Džejms Herbert Brik.

Nakon što joj je rekao da se izgubio, ona je naivno pristala da mu pomogne i ušla je u njegova kola pošto je išla u njegovom pravcu.

Tada je shvatila da je napravila kobnu grešku i snašla se na neviđen način. Kako je Brik zaključao vrata sa unutrašnje strane, ostavio je slučajno otvoren prozor, pa je devojčica proturila ruku i šakom je pokazala tajni signal da je kidnapovana.

Devojčicu je primetio na semaforu motociklista. Video je njen znak i pozvao je policiju koja je krenula u poteru i brzo je zaustavila automobil. Brik je uhapšen a devojčica spasena.

Ispostavilo se da Brik nije slučajno odabrao žrtvu. Neko vreme ju je pratio, a baš nju je izabrao jer je na društvenim mrežama postavljala golišave slike. Zahvaljujući prijatelju, došao je i u posed jedne njene fotografije na kojoj je potpuno obnažena.

Ta njena fotografija pronađena je u Brikovom telefonu. Prilikom hapšenja, Džejms Herbert Brik rekao je da je sa njom krenuo kod rodbine smislivši da je predstavi kao ćerku prijatelja kojoj treba pomoć. (objektiv.rs)