Lekar joj rekao da neće dočekati da vidi ćerku kako raste: Učinila je samo jedan korak i desilo se ČUDO

Svijet

Lekar joj rekao da neće dočekati da vidi ćerku kako raste: Učinila je samo jedan korak i desilo se ČUDO

Novopečena mama Lili Monro (24) iz britanskog Eseksa morala je ozbiljno da povede računa o zdravlju i kilaži nakon što joj je doktor rekao da ukoliko nastavi sa nezdravim načinom života i lošom ishranom, najverovatnije neće dočekati da gleda ćerku kako raste, prenosi Dejli star.

Ona se većim delom svog života borila sa prekomernom težinom, a konstantno je jela brzu hranu, kako za doručak, tako i za preostala dva obroka.

Nakon doktorovih reči odlučila je da povede računa jer nije želela da umre tako mlada, a samo što je dobila ćerku Miju.

Lili sada ima masu u granici normale, ne troši više 200 funti nedeljno na obroke, a može da hoda i penje se uz stepenice bez umaranja i zastoja u disanju.

– Bukvalno sam izgubila kilažu za težinu čitave jedne osobe. Lekar opšte prakse mi je rekao da neću videti moju ćerku kako raste, pa sam hitno morala da napravim promene u načinu života i ishrani. Sada svakodnevno jedem kuvanu hranu, dok ranije nisam ni pomišljala na to. U početku sam to shvatila kao dijetu, a sada je to moj novi način života – kazala je Lili.

Ona je svoje recepte podelila sa pratiocima na Instagramu i svakom savetuje da obrati pažnju na ishranu, pre svegaa zbog dijabetesa, povišenog krvnog pritiska i srčane insuficijencije. (objektiv.rs)