Upoznali se na internetu i otišli na dejt: “Uhvatio se za džep, a onda sam videla šta radi i zgrozila se”

Ispovijesti

Upoznali se na internetu i otišli na dejt: “Uhvatio se za džep, a onda sam videla šta radi i zgrozila se”

Ponekad upoznavanje uživo može da prođe odlično, ali nažalost, to nije uvek slučaj

Nije tajna da upoznavanje na društvenim mrežama može biti malo minsko polje, a pre nego što organizujete upoznavanje uživo, nikada niste potpuno sigurni kako će se stvari odigrati.

Ponekad upoznavanje uživo može da prođe odlično, ali nažalost, to nije uvek slučaj.

Naime, jedna devojka je otkrila kako je mislila da je njen partner pobegao glavom bez obzira sa sastanka, nakon što je nestao na celih 20 minuta, jer je, zamislite – zaboravio novčanik.

TikTok korisnica, Ešli se nekoliko meseci dopisivala sa svojim pratiocem Polom, pre nego što su konačno uspeli da se sretnu, zbog različitih obaveza. Ipak, kada je čuo da se nalazi u tržnom centru u blizini njegove kuće, ponudio se da dođe i upozna je.

Pošto je Ešli bila sa prijateljicom, Pol je ponudio da ih obe počasti večerom, a ona je potom rekla da joj se činilo da je Pol veoma fin momak.

– Upoznali smo ga u jednom restoranu, gde je najpre rukovao i zagrlio sa mnom – objasnila je ona.

– Kada smo stigle do vrata restorana, on je počeo da se pipa po pantalonama, a potom je rekao: “O Bože, ostavio sam novčanik u autu”. Nas dve smo ostale u restoranu a on je otišao do automobila.

Iako je prošlo više od 15 minuta, Pol se nije vratio, što je navelo Ešli i njenu prijateljicu da pomisle da ih je “ispalio”, pa su izašle iz restorana i otišle po hamburgere.

Međutim, kada su izlazile iz restorana, primetile su njegov automobil parkiran u blizini, pa je Ešliina drugarica odlučila da priđe vozilu i suoči se sa njim.

-Drugarica je prišla vozilu i bukvalno vrisnula, a ja sam odmah prišla da vidim o čemu je reč. Šokirala sam se. Bio je polugo, i upitao nas je da li želimo obe da mu se pridružimo – zaključila je besno devojka. (objektiv.rs)