Danica muku muči sa SVEKRVOM: “Kad odemo u Kragujevac, muž spava kod nje u stanu, a ja kod drugarice”

Ispovijesti

Danica muku muči sa SVEKRVOM: “Kad odemo u Kragujevac, muž spava kod nje u stanu, a ja kod drugarice”

Ona je istakla da joj je poprilično jasno da joj se nikada nije dopadala, ali da su jednog dana počeli ozbiljniji problemi

Danica (32) iz Beograda podelila je svoju ispovest u kojoj je otkrila sa kakvim se problemima suočava u odnosu sa svojom svekrvom. Ona je o tome progovorila prošle godine, a mi vam u celosti prenosimo njenu ispovest.

– Svekrva me mrzi, pa kad joj odemo u posetu u Kragujevac, suprug spava kod nje u stanu, a ja kod drugarice – započinje ona svoju ispovest.

– Ovo je počelo da me frustrira, jer često ne vidim ostale članove njegove porodice, kao i braću i sestre, jer ih volim i poštujem. Pogotovo mi je zanimljivo kad su svi na jednom mestu, što se retko dešava.

Moj suprug ima 35, a njegova majka 65 godina. Nikad joj se nisam sviđala i to mi je jasno stavila do znanja od početka. Mislim da je sve počelo od toga kad sam joj rekla koliko zarađujem, a moja plata nije nešto čime bih se pohvalila.

Posle razgovora o poslu, čula sam je kako je mom dečku, danas suprugu, rekla da nisam žena za njega. Da malo zarađujem, da nikad ne čistim kuću i da sam lenja. Njega jednostavno nije zanimalo šta ona o meni misli, jer je oduvek znao kakva sam osoba.

Kao što sam već napomenula, ona danas odbija da me vidi. I ja se sad plašim da je vidim jer mi se čini da bi došlo do svađe, budući da se tenzija nagomilala u poslednjih nekoliko godina – završava Danica. (objektiv.rs)