Danijel poslao POZIVNICE za svadbu svima, osim NJEMU: Majka reagovala, a onda je nastala drama

Ispovijesti

Danijel poslao POZIVNICE za svadbu svima, osim NJEMU: Majka reagovala, a onda je nastala drama

Sve to je, svakako, najteže palo njihovoj majci

Poznato je da se među braćom i sestrama od malih nogu svakodnevno odvijaju svađe i razmirice. One se neretko prenesu i na odraslo doba, a nekada toliko eskaliraju da se pomirenje čini nemogućim.

To se dogodilo i muškarcu po imenu Danijel , i njegovom bratu. Ipak, čini se da su stvari prešče granicu onda kada Danijel nije pozvao rođenog brata na venčanje. Sve to je, svakako, najteže palo njihovoj majci koja se potom požalila na Reditu i podelila svoju ispovest:

– Imam dva sina, Isaju i Danijela. Kako su ušli u tinejdžerske godine udaljili su se. Danijel se viđao sa devojkom kad je imao 20 godina. To mu je bila ljubav iz srednje škole i planirao je veridbu. Ali, to se nikad nije dogodilo jer ju je Isaja slagao da je Danijel krao od njenih roditelja, a njena porodica je poverovala. Ispostavilo se da je Isaja bio taj koji je ukrao nakit iz kuće roditelja Danijelove bivše devojke i ‘prišio’ to Danijelu. Posledica je bila da su njeni roditelji prijavili slučaj policiji i Danijel je patio zbog laži koju je Isaja rekao, da mu se osvetio što je prodao njegov bicikl koji je originalno pripadao Danijelu. Na kraju, dečaci su prestali da se viđaju i razgovaraju.

Ali, i dalje su u kontaktu sa mnom i porodicom – rekla je ona.

Rivalstvo braće eskaliralo je kad je Danijel saopštio da se ženi.

– Danijel se ženi ovog meseca. Poslao je pozivnicu (za venčanje) meni, svom ocu i svima ostalima u porodici osim bratu. Pozvala sam Danijela pretpostavljajući da verovatno nije poslao Isaji pozivnicu, ali da očekuje da dođe sa mnom i suprugom. Međutim on je rekao da nije pozvao svog brata jer ga ne želi na svom venčanju. Teško mi je jer se Isaja izvinio i tražio oproštaj, ali Danijel ga i dalje ignoriše – ispričaja je utučena žena i dodala:

– Nisam ga pritiskala, ali sam ga obavestila da ni ja neću doći na venčanje jer Isaja nije pozvan. Prsnuo je i rekao da je neverovatno što sam ovo venčanje svela na Isaju i što ne poštujem njegovu želju. Dodao je da sam sebična što stavljam Isajina osećanja iznad njegovih i to na njegovo venčanje. Svađali smo se, a onda je prekinuo vezu nakon što mi je rekao da više neće razgovarati sa mnom ako ne dođem – očajna je majka.(objektiv.rs)