Koleginica ga odbila, pa je uhodio i poslao njenom sinu VRUĆE mamine slike: Preokret ga je ostavio u čudu

Zanimljivosti

Koleginica ga odbila, pa je uhodio i poslao njenom sinu VRUĆE mamine slike: Preokret ga je ostavio u čudu

Mislio je da će preko ucena da prođe bolje

Indijac Majank Patel iz Aravalija uhapšen je zbog sumnje da je u poslednjih godinu i po dana progonio i pretio bivšoj koleginici s kojom je imao kratkotrajnu aferu.

Patel posle dva kratka intimna susreta s koleginicom nije mogao da prihvati činjenicu da ona ne želi s njim da ulazi u dublju vezu, pa je počeo da je uhodi.

Nakon što joj je slao poruke u kojima je pisao da uvek zna šta ona radi i s kim s kreće, kao i da je napravila veliku grešku što “njihovoj ljubavi nije dala pravu šansu”, Patel je otišao i korak dalje.

Iskoristio je to što zna koji je broj telefona ženinog maloletnog sina, pa mu je poslao nekoliko vrućih majčinih slika, koje je načinio dok su se viđali u hotelskoj sobi.

Pored toga, redovno ju je pratio po društvenim mrežama otvarajući lažne profile i pišući joj sa njih lascivne poruke.

Tu je ženi prekipelo, pa je otišla sa sinovljevim telefonom u rukama u policiju kako bi prijavila bivšeg kolegu i kratkotrajnog ljubavnika za pretnje i progon.

Žena je u policiji rekla da se zaista van posla videla pre godinu i po dana nekoliko puta sa ucenjivačem, te da je brzo uvidela da on nije za nju, što mu je kulturno i saopštila.

– Tada je počeo pakao. Godinu i po dana ne dozvoljava mi da živim normalno. Kada sam videla da je sinu poslao neke moje slike, rešila sam da zaustavim to ludilo – rekla je žena u policiji, prenosi Indian Express.

Progonitelj se našao u čudu kada mu je policija došla na vrata stana, pošto je verovao da žena neće imati nikada hrabrosti da ga prijavi. Prilikom privođenja je govorio da je nevin i da je ona sve izmislila.

Amit Vasava, zamenik policije u Ahmedabadu, rekao je da je progonitelj iza rešetaka.

– Ne samo što je njenom sinu slao slike, već i njenom ocu. Imamo sve dokaze s njegovog telefona i laptopa. Žena je u depresiji i mora da ide kod psihijatra zbog svega – rekao je Vasava. (objektiv.rs)