Maji je rođena za sestra ZABILA nož u leđa: “Imala sam samo 19 godina, i upoznala sam njega”

Ispovijesti

Maji je rođena za sestra ZABILA nož u leđa: “Imala sam samo 19 godina, i upoznala sam njega”

Ona je ispričala šta se tačno dogodilo, i kroz kakvu je traumu morala da prođe

Kada se zaljubiš, ne razmišljaš normalno i trezveno, to je valjda svima jasno. Na taj način bol je osetila i devojka po imenu Maja, koja je pretrpela izdaju od svojih najbližih.

Ona je, pak, 2017. godine. ispričala šta se tačno dogodilo, i kroz kakvu je traumu morala da prođe.

Imala sam samo 19 godina, a po dolasku na studije u Beograd, brzo sam se snašla i našla društvo, jer sam komunikativna i lepo izgledam. Jedna prijateljica me je upoznala sa sjajnim momkom od 27 godina, počeli smo vezu.

Za mene je on bio iskusan ljubavnik i otkrio mi je mnoge čari intimnih odnosa. Možda nekom zvuči smešno što ovo pišem u 21. veku, ali potičem iz stroge i patrijarhalne porodice.

Živela sam sama u iznajmljenom stanu u Beogradu, a posle dve godine kod mene je došla i moja rođena sestra, tek punoletna, da mi bude cimerka. Moj dečko je često svraćao, naravno ostajao je i da prespava. Primećivala sam da između njih dvoje sevaju varnice, ali nisam htela ništa da kažem iz dva razloga: mnogo sam volela moju sestru i nisam htela da kvarim odnose. Osim toga, verovala sam da je sve to samo moja ljubomora.

Da, verovala sam im oboma, dok jedne večeri nisam ostala duže u gradu. Negde oko 2 ujutru, stigla sam kući, otključala vrata i odmah začula krike i uzdahe.

Provirila sam kroz otvorena vrata spavaće sobe moje sestre i ugledala prizor koji me je uništio. Moj dečko i ona su vodili ljubav, otpozadi. Toliko su se bili zaneli da sam mogla da stojim tu satima, to jest dok ne završe. Iz nekog mazohističkog poriva, nastavila sam da gledam.

On je bio grub prema njoj, što joj se očigledno sviđalo. Udarao je iz sve snage po zadnjici, čupao ju je za kosu i prekidao se*s zahtevajući da ga or*lno zadovoljava. To mu ja nisam dozvoljavala. Izdržala sam nekih pet, šest minuta, a onda sam izašla napolje. Prespavala sam na klupi u parku. Kad sam se vratila, on je bio otišao. Sestri sam oprostila, moja je krv. Ona je odmah raskinula s njim kad sam joj rekla za sam ih videla, pa smo nastavile da živimo zajedno. Rekla mi je da je to bio samo pijani se*s, ništa više. A što se muškaraca tiče… pa, ima vremena, važna je škola. (objektiv.rs)