Misteriozni gost šokirao radnicu za šankom ovim ZAHTEVOM: Ukočila se, pa ju je zaboleo stomak (VIDEO)

Zanimljivosti

Misteriozni gost šokirao radnicu za šankom ovim ZAHTEVOM: Ukočila se, pa ju je zaboleo stomak (VIDEO)

Mislila je da se šali s njom

Kada radite u restoranu ili u popularnom baru za šankom, hteli to ili ne, izloženi ste tokom čitave smene pogledima mušterija.

Kajla Elik svesna je činjenice da je lepa i zgodna, a i već se navikla na to da razni gosti bara u kojem radi za šankom pokušavaju da je na svakakve načine bolje upoznaju ili odvedu kući.

Ipak, jedan od gostiju prešao je sve granice zahtevom koji je imao za Kajlu.

Gost je seo za šank kod nje iako je bar tada tek počinjao sa radom i nije bilo nikoga oko njih. Nakon što ju je dugo gledao u oči, imao je molbu za nju.

@chickfillkayyy

it was 10 am #bartender

♬ original sound – kayla 🧍🏽‍♀️

– Pitao me je može li samo jednom da vidi moja stopala. Ukočila sam se i pitala ga da li to dobro čujem šta želi. Ponovio je: ‘Tvoja stopala’ – rekla je Kajla u snimku na TikToku.

Pokušala je da izgleda ‘kul’ odnosno kao osoba koju zahtev mušterije nije šokirao, pa mu je podigla nogu, posle čega je bio razočaran što mu je pokazala svoje cipele.

Kajla je u komentarima na snimak istakla da ima dovoljno iskustva sa perverznim mušterijama i zna dokle sme da ide a dokle ne u razgovoru s njima.

– Morala sam da glumim da nisam uznemirena. Blagi osmeh je najčešće najbolji odgovor njima, posle čega se okrenete i radite nešto drugo kako bi ih ignorisali – objasnila je Kajla. (objektiv.rs)