‘Moja supruga i ja nismo imali “odnose” 30 godina pa sam sada našao mlađu ljubavnicu’

Ispovijesti

‘Moja supruga i ja nismo imali “odnose” 30 godina pa sam sada našao mlađu ljubavnicu’

Njegova supruga je u svojim tridesetima objavila da više ne želi se*s, a on je pristao, iako to nije bilo ono što je želio

Moja supruga i ja nismo imali se*s 30 godina, nakon što je prestala naša intimnost nakon što se rodilo naše najmlađe dijete. Jako mi nedostaje naklonost pa sam pronašao tajnu ljubavnicu. Odbija razgovarati o svojoj odluci i uzruja se ako ja pokušam – napisao je jedan muškarac za The Sun.

U braku su 36 godina i imaju troje odrasle djece te nekoliko unučadi. Imaju dobar odnos te lijep i sretan život, ali više nemaju intime. Njegova supruga je u svojim tridesetima objavila da više ne želi se*s, a on je pristao, iako to nije bilo ono što je želio. S godinama njihova intima postajala je sve manja, sada se više ni ne ljube.

– Prije dvije godine upoznao sam drugu ženu. Zbog nje se osjećam voljeno i daje mi se*sualni život koji mi je tako dugo nedostajao. Moja ljubavnica želi da napustim suprugu, ali ja se brinem za nju i ne želim je povrijediti – nastavio je. – Ovo je stvarno tužna i teška situacija.

Toliko ste dugo pustili njene želje da ostanu neosporavane, ali ključ vašeg dobrog odnosa jest saznavanje razloga zašto se povukla od vas. Objasnite da želite da ona bude sretna i kako to ima ogroman učinak i na vas. Zvuči kao da će vaša ljubavnica vjerojatno vršiti veći pritisak na vas da donesete odluku. Iz onoga što kažete, ako možete natjerati svoju ženu da vam se povjeri, htjeli biste biti s njom – odgovorila mu je psihoterapeutkinja Deidre, prenosi vecernji.hr. (haber.ba)