“Ne obraćajte mi se”: Mlada napravila spisak od 15 pravila na venčanju, prijatelji zgroženi

Zanimljivosti

“Ne obraćajte mi se”: Mlada napravila spisak od 15 pravila na venčanju, prijatelji zgroženi

Devojka očigledno nije razmišljala o posledicama

Koordinatori jednog venčanja poslali je pozivnice prijateljima i rodbini mlade, svesni da će u njima lista pravila za taj dan u mnogima od njih izazvati revolt.

Na spisku 15 pravila ponašanja gostiju na venčanju, našla su se i neka posle kojih je većina prijatelja odlučila da odustane od dolaska.

Zbog ove liste, na venčanju se umesto 90 gostiju pojavilo samo 35!

Evo šta se između ostalog nalazilo na spisku pravila ponašanja gostiju:

“Niko ne sme da dođe osim mene u beloj odeći”, “Svi morate da dođete 15 minuta ranije na venčanje”, “Žene ne smeju da koriste jaku šminku”, “Samo mlada sme da igra prvih 20 minuta na podijumu”, “Niko osim kumova ne sme da uzme mikrofon i traži reč zbog zdravice”.

Pravilo koje je verovatno iznerviralo sve bilo je da niko ne sme da se obrati mladi sve do momenta kada im bude signalizirano da je pravi trenutak da joj se priđe i čestita na najvažnijoj odluci u životu.

“Do tog trenutka je zabranjeno uznemiravati mladu”, stajalo je u pravilu.

Spisak pravila osvenuo je na Redditu prikupivši za manje od 24 časa više od 500 komentara šokiranih korisnika.

“Planira li ta mlada da ima ikakve prijatelje posle venčanja?”, “Čemu ovakva venčanja?”, “Da sam na mestu gostiju, baš bih se lomila da li da dođem ili ne. A možda i ne bi. Zapravo bih istog momenta bacila pozivnicu”, “Došao bih, ali samo da bi prekršio neko pravilo. Verovatno bih došao za početak u belom”, napisali su korisnici Reddita. (objektiv.rs)