Sara je bila nastavnica za primer, a onda se pojavio skandalozan SNIMAK koji joj je zagorčao život

Svijet

Sara je bila nastavnica za primer, a onda se pojavio skandalozan SNIMAK koji joj je zagorčao život

Sara Mulds (37) nastavnica u osnovnoj školi u Lesterširu suspendovana je iz škole zbog negodovanja javnosti nakon što se pojavio snimak sa jednog hipodroma gde ona udara konja u lice, a osim suspenzije dobijala je čak i pretnje smrću.

– Možemo potvrditi da je članica osoblja naše škole suspendovana do zvanične istrage o incidentu koji se dogodio tokom vikenda. Nećemo davati nikakve komentare dok je istraga u toku – saopšteno je škole.

Ona je takođe sklonjena i iz Poni kluba gde je bila u organizaciji, a tamo su rekli da je njeno ponašanje neprihvatljivo i da je u svačijem interesu da ona bude suspendovana.

Sarina prijateljica, takođe članica Poni kluba, rekla je da je Sara morala da ode nakon što je dobijala na stotine pogrdnih komentara, pa čak i pretnje smrću.

– To je užasno i situacija je izmakla kontroli. Uplašena je za svoj život, a ima i malu decu. Za njih je takođe zabrinuta kao za sebe – istakla je ona.

Na snimku koji je osvanuo u subotu može se videti kako mlada jahačica zlostavlja i šamara belog konja, a zatim ga vuče nazad do prikolice.

Snimak je izazvao ogromno ogorčenje kako korisnika društvenih mreža, tako i nevladinih organizacija za zaštitu životinja. (objektiv.rs)