“Imam 42 godine, devica sam i u životu sam poljubila DVA muškarca”: Godinama je krila od prijatelja i porodice, a kad je priznala sačekalo je iznenađenje

Zanimljivosti

“Imam 42 godine, devica sam i u životu sam poljubila DVA muškarca”: Godinama je krila od prijatelja i porodice, a kad je priznala sačekalo je iznenađenje

Ipak, nije odustala od toga da pronađe partnera, ali priznaje da je jednostavno ‘zaboravila’ kako da izgubi nevinost i smatra da nikada nije imala ni priliku.

– Većina ljudi izgubi nevinost kad dobije u srednjoj školi, ali ja sam bila jednostavno štreberka i pomalo nedruštvena. Većina ide na fakultet, ja nisam, nisam naučila taj društveni stil života, bila sam savršeno srećna što sam nakon škole mogla da odem kući, gledam TV, vikendom da odem sa mamom u bioskop – ispričala je za emisiju na TLC-u ‘Virgin Diaries’.

Bila je na nekoliko sastanaka, ali ništa više od toga se nikada nije dogodilo.

– Poljubila sam samo dva muškarca i nikada nisam videla g*log muškarca. Pokušala sam da imam vezu i to je bila velika stvar. Kad sam je trebalo da ga pljubim na kraju večeri, toliko bih se uplašila, da sam doslovno povratila – otkrila je.

Mišel je uverena da je skrivanje ove tajne delom krivica za njen nedostatak s*ksualnog iskustva. Zato je priredila ‘zabavu’ za svoje prijatelje i porodicu gde im je otkrila ovu tajnu.

– Nadam se da će objavljivanje istine izazvati zainteresovanost, definitivno ne planiram umreti kao devica. Mislim da se više bojim priznati ovu činjenicu nego što se bojim samog seksa – rekla je pre zabave.

Na njeno iznenađenje, njeni prijatelji i porodica dočekali su tu vest aplauzom, a neki muškarci su na zabavi Mišel rekli kako smatraju da je njena nevinost ‘seksi’.

– Otkrivanje ove tajne olakšaće mi život u vezi jer to više neće biti tajna – zaključila je, a piše The Sun. (zena.blic.rs)