Majka saznala da njen sin PONIŽAVA siromašnu decu u školi: Zbog kazne koju je odredila detetu ceo svet joj čestita, a evo šta kaže otac na to

Zanimljivosti

Majka saznala da njen sin PONIŽAVA siromašnu decu u školi: Zbog kazne koju je odredila detetu ceo svet joj čestita, a evo šta kaže otac na to

Jedna dobrostojeća mama saznala je da njen sin u školi maltretira i ismeva siromašnu decu, pa je smislila prikladnu kaznu za njegovo ponašanje.

Dečakov otac nije bio saglasan sa ovim, pa majka obratila ekipi na Reditu sa pitanjem da li je donela dobru odluku:

“Prilično dobro živimo, otac mog deteta je bogat, pa alimentacija omogućava da sinu kupim sve najbolje. Iz škole su me ovog meseca obavestili da je moj sin maltretirao i ismevao decu koja nemaju ono što on ima, onu koju roditelji dovoze u školu u jeftinom automobilu ili onu koja ne mogu da priušte brendiranu odeću. Bila sam zgrožena i razgovarala sam s njim o tome. Dala sam mu do znanja da on nema čime da se ponosi jer nema posao, ušteđevinu, ni investicije, nikakvo lično bogatstvo, i da mu se samo posrećilo da se rodi u dobrim okolnostima i to je sve”, napisala je ljuta majka.

U nastavku je objasnila da ga je prvo naterala da se izvini toj deci, ali dodala je još jednu kaznu.

“Odlučila sam da mu ove godine ne kupujem brendiranu odeću. Za sve aktivnosti kojima se bude bavio, neću da mu kupujem novu opremu”, dodala je majka.

Sin se, naravno, odmah pobunio, tvrdeći da će drugari u školi da mu se smeju.

“Iako je njegov otac uglavnom odsutan i ne meša se u vaspitanje, saznao je za ovu kaznu. On se s tom kaznom ne slaže jer tvrdi da je bitno kakav će utisak da ostavi i smatra da će našeg sina ova kazna da obeleži do kraja života”, napisala je ovo žena.

Većina ljudi je stala na njenu stranu, a mnogi su joj čestitali što je to učinila.

Šta vi mislite, ko je u pravu, majka ili otac? (zena.blic.rs)