Udario je voz, pa je proglasili mrtvom, a onda se ŽIVA pojavila u školi: Profesore je zapanjila istinom

Svijet

Udario je voz, pa je proglasili mrtvom, a onda se ŽIVA pojavila u školi: Profesore je zapanjila istinom

Sedamnaestogodišnja Sidni Koner bila je proglašena mrtvom kada ju je udario voz na pruzi, koju je prelazila dok je išla u školu.

Sidni se nedelju dana kasnije pojavila u školi šokiravši profesore koji nisu osim vesti o njoj na televiziji saznali šta se dalje desilo.

Sidni je išla automobilom u školu prateći identičnu rutu kao poslednje dve godine koliko vozi. Kaže da je tog jutra oko 7.45 sunce na istoku toliko jako sijalo da kod pruge ništa nije videla.

– Kod pruge postoji samo znak ‘stop’ i ništa više. Nema ni rampe. Prelazila sam polako, rutinski kao pre, pažljivo gledajući ima li voza. Međutim, ovog puta me je sunce toliko zaslepilo a voz nisam čula jer sam držala zatvorene prozore u kolima. Tada me je voz udario. Imala sam sreće što nije išao brzo – kaže Sidni.

Prizor smrskanog automobila obišao je Nebrasku. Novinarima je rečeno da je u kolima bila jedna devojka koja je preminula na putu do bolnice.

– Da, ja sam ta koju su proglasili mrtvom. Ni danas mi nije jasno zašto su novinari objavili da sam poginula. U bolnici sam bila na korak od kome, ali sam se izvukla. Imala sam povrede, ali ne toliko ozbiljne po život. Puno sreće sam imala – rekla je Sidni na TikToku.

Sidni je dodala kako su svi bili predusretljivi prema njoj i kako ju je ganula pažnja porodice i prijatelja.

Otkrila je i da su profesori bili zapanjeni što je preživela, odnosno što je posle udara voza uspela da otvori vrata kola i izađe napolje u polusvesnom stanju. (objektiv.rs)

https://www.tiktok.com/@stdraecon/video/7012812655291337989?sender_device=pc&sender_web_id=6911298360512316933&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0