Veronika (36) ima JEDANAESTORO dece i čeka DVANAESTO, u isto vreme će da postane i BAKA, a njen cilj je krajnje ŠOKANTAN

Svijet

Veronika (36) ima JEDANAESTORO dece i čeka DVANAESTO, u isto vreme će da postane i BAKA, a njen cilj je krajnje ŠOKANTAN

Malo šta danas može da nas iznenadi, navikli smo na najčudnije moguće situacije, kao što su te da majka i ćerka budu trudne u isto vreme, međutim uvek nas na neki način zaintrigira činjenica kada čujemo da majka ima samo 36 godina, jedanastoro dece i da čeka dvanaesto i da će u isto vreme da postane baka.

Veronika ima trideset i šest godina u jedanaestoro dece, a uskoro će da rodi i dvanaesto, uz sve to ona će u gotovo isto vreme da postane i majka i baka.

Njena ćerka Viktorija (21) je trudna, a kako buduća baka kaže, više je uzbuđena zbog činjenice da će imati unuka, nego što će opet da postane mama.

– Veoma sam uzbuđena što ću postati baka i mama – kaže Veronika. – Da budem iskrena, mislim da sam više uzbuđena zbog trudnoće moje ćerke nego zbog moje. Sada razumem ljude koji s divljenjem pričaju o svojim unucima.

Viktoriji i Veroniki su porođaji zakazani u razmaku od samo mesec i po dana, a buduća mama i baka je bebama kupila istu odeću.

@thismadmama

Reply to @stankycrotch My oldest and I are pregnant together ♥️ #proudgrandma #thismadmama #bigfamily

♬ Baby Music – Evgeny Nazarenko

– Bebama sam već kupila iste pidžamice i bodiće. Oduvek sam maštala da imam blizance, pa sam uzbuđena što ćemo u kući imati dve bebe – s osmehom priča ova žena.

Veronika ne isključuje opciju da rodi još dece, a kako kaže, san joj je da ih ukupno bude 17.

– Mlada sam, mogu još da rađam. Radujem se što ću imati puno unučića i dece – zaključila je ona. (zena.blic.rs)

@thismadmama

Reply to @live_your_life247 I’m still very excited 😂 #proudgrandma #bigfamily #thismadmama #reaction

♬ original sound – The MAD family