Vozač kamiona naišao na auto u kanalu i ŽENU koja sedi: Kad je pogledao u vozilo, pretrnuo je od straha

Svijet

Vozač kamiona naišao na auto u kanalu i ŽENU koja sedi: Kad je pogledao u vozilo, pretrnuo je od straha

Juvej Čou (36) optužena je za ubistvo svoje dvoje dece, sedmogodišnje ćerke Samante Ros i 10-mesečnog sina Pola Rosa, koja su pronađena vezana na zadnjem sedištu u automobilu koji je završio u kanalu u okrugu Somerset.

Vozač šlepera pronašao je vozilo u jednom kanalu na seoskom putu kada je tuda prolazio u utorak nešto pre 8.00 časova, a njegov otac rekao je policiji da ga je sin pozvao i rekao mu da su na pokraj puta žena i dvooje mrtve dece.

– Bio je vidno potresen. Prišao je gospođi koja je bila u jarku u polusvesnom stanju i upitao je da li je dobro, na šta je ona odgovorila da nije. Na zadnjem sedištu je ugledao decu bez svesti i odmah pozvao policiju – naveo je vozačev otac.

Policajci su pronašli Čou i automobil na pedesetak kilometara od Njuarka u Nju Džersiju, a deca su bila pričvršćena za pomoćno sedište za bebe pozadi.

Majka je optužena za dve tačke za ubistvo, rekao je tužilac okruga Somerset Majkl Robertson.

– Tužilac je rekao da je istraga utvrdila da je Juvej Čou izazvala smrt njeno dvoje ddece Samante i Pola. Okolnosti koje su dovele do smrti dece i dalje se istražuju – saopšteno je iz kancelarije tužioca.

Juvej Čou se trenutno nalazi u pritvoru, a obdukcijom će biti utvršen tačan uzrook smrti, kao i eventualni motiv. (objektiv.rs)