ZALJUBIO se u LJUBAVNICU, ali VOLI i ženu i ne želi da ostavi DECU: Muškarac traži pomoć na internetu i pita ŠTA DA RADI sada?

Svijet

ZALJUBIO se u LJUBAVNICU, ali VOLI i ženu i ne želi da ostavi DECU: Muškarac traži pomoć na internetu i pita ŠTA DA RADI sada?

Sve počne kao jedna strastvena afera, a onda se zaljubite u onog sa kojim varate? Onda nastaje problem kada ni osećanja prema osobi koja je prevarena ne izblede potpuno.

Šta onda činiti, prema kome biti iskren i prekinuti odnso, a koga zadržati pored sebe? Važnu ulogu u ovom slučaju igraju i deca ukoliko ste ih stekli tokom braka. Jedan muškarac podelio je takvo svoje iskustvo i dilemu za britanski “Miror” i zatražio savet.

“Oženjen sam tri godine i imam dvoje male djece. Moja supruga ima 32 godine i divna je supruga i majka. No, moj veliki problem je što sam se zaljubio u drugu ženu na svom radnom mestu”, napisao je jedan muškarac.

Oni se nalaze u hotelskim sobama i muškarac kaže da je iskreno zaljubljen u obe, ali ne zna koga da odabere. Ovaj problem mu ne da miran san noćima i ne zna kako da reši situaciju, pa je sada za savet pitao stručnjaka.

“Možete odustati od ove afere, ali jednostavno ne želite. Sada otkrivate da stvari postaju jako stresne zbog laganja i krivice. Možete jako puno da izgubite ako vaša žena sazna za ovu aferu, što će verovatno i učiniti ako se nastavi. Mislim da bi vam pomoglo da zaista zamislite kako bi bilo izgubiti svoju divnu ženu i decu”, odgovorila mu je Kolin Nolan.

Šta biste vi učinili na njegovom mestu i kako biste postupili da vam se desi ljubavna afera nenadano i neočekivano? (zena.blic.rs)