6 MESECI JE MUŽ VARAO SA DOSTA MLAĐOM DEVOJKOM: Osvetila mu se na BRUTALAN NAČIN

Ispovijesti

6 MESECI JE MUŽ VARAO SA DOSTA MLAĐOM DEVOJKOM: Osvetila mu se na BRUTALAN NAČIN

Podnela sam zahtjev za razvod. Napisala sam bestseler knjigu o svemu tome… Kupila sam vlastitu kuću. I liku sam dala ime Daniel, rekla je prevarena Gabriel u videu

Autorka Gabrijela Stoun objavila je na TikToku video kako bi pratiocima objasnila šta se dogodilo kada je muž prevario sa devojkom od 19 godina. Na TikToku je prati nešto više od 707.000 ljudi, a video koji je objavila postao je u sekundi viralan.

Gabriel je započela snimak, ozbiljno gledajući u kameru: ‘Moj muž je šest meseci imao aferu s 19-godišnjakinjom. Videla sam fotografije na kojima je ona na kauču u našem dnevnom boravku. Otišao je na odmor s njenim roditeljima. Lagao je i rekao im da se zove Daniel’.

Podnela sam zahtjev za razvod. Napisala sam bestseler knjigu o svemu tome… Kupila sam vlastitu kuću. I liku sam dala ime Daniejela, rekla je prevarena Gabriel u videu.

@gabrielle_stone

The best part of this video is my dog understanding the assignment. #divorce

♬ Do It To It – ACRAZE

Nakon objave, video je postao viralan. Skupio je više od 2,6 milijuna lajkova i preko 14.000 komentara.

Mnogi su čestitali Gabrieli: ‘ Ovo se zove pretvaranjem boli u moć’.

Drugi je napisao da je kraljica koja zna koliko vredi.

Mnogi ljudi su priznali kako se boje izlaziti na dejtove jer preko TikToka saznaju užasavajuće priče iz stvarnog života: ‘TikTok mi je zadao najgoru fobiju. Užasavam se izlaziti na dejt’.

‘Iskreno je zastrašujuće kako muškarci mogu živeti dvostrukim životima’, napisao je jedan.(espreso.co.rs)