Da li ste nekad PLAKALI U SNU I TRZNULI SE U SUZAMA: Evo šta to znači, usuđujete li se saznati?

Zanimljivosti

Da li ste nekad PLAKALI U SNU I TRZNULI SE U SUZAMA: Evo šta to znači, usuđujete li se saznati?

Ono što je dokazano je da žene češće sanjaju nego muškarci, a odrasli više nego djeca. Snove u boji sanjaju ljudi koji su umjetnčki nastojeni, a crno-bijele praktične osobe

Prema starom vjerovanju ukoliko ste sanjali neke od ovih stvari, predstoji vam uspješan period i velika sreća:

Plakanje

Iako je prva pomisao da simbolizuje nešto loše, realnost je potpuno drugačija. Veruje se da ukoliko sanjate kako plačete, to znači da ćete na javi iskusiti veliku sreću i da vas očekuje uspjeh.

Kada sanjate da plačete, to je znak da ćete se radovati. Uskoro ćete čuti vijesti koje će vas usrećiti, a može vam se ukazati i šansa koju ste dugo očekivali. Imaćete priliku da se usavršavate u poslu koji volite i da, zahvaljujući tome, doživite mnogo lijepih iskustava.

Dobićete ono čemu ste se dugo nadali. Moguće je da je partner shvatio da ste vi prava osoba za njega i da želi da vaš odnos bude još bliskiji.

Prsten

Ovaj san ima veoma pozitvno značenje, simbol je posvećenosti, uspjeha i lijepih stvari.

Ako ste dobili prsten kao poklon od nekoga u snu, takav san je dobar znak, koji može da ukazuje na rješavanje svih problema i nesporazuma u ​​vašoj trenutnoj vezi. Ovaj san je znak da vaš odnos prelazi u novu fazu mira i emocionalnog blaženstva.

Sanjati da igrate karte

Ukoliko u snu karte igrate samo radi zabave to ukazuje da postoji velika šansa da se vaši planovi ostvare i da će vam okolnosti ići na ruku. Vjeruje se da ovaj san predskazuje uspješan poslovni period pred vama. Osim toga, ovaj san je simbol dobrog zdravlja. (novi.ba)