PESNICAMA U GLAVU UDARALA DEJANA: Dalila raskinula s ljubavnikom pa nasrnula na muža, za sve joj KRIV! JEDVA JE ODVOJILI! LOM…

Showbizz

PESNICAMA U GLAVU UDARALA DEJANA: Dalila raskinula s ljubavnikom pa nasrnula na muža, za sve joj KRIV! JEDVA JE ODVOJILI! LOM…

Nakon što je raskinula sa svojim dečkom Filipom Carem, Dalila Dragojević se uputila ka Beloj kući, pa je uletela u spavaću sobu gde je njen, i dalje zakoniti suprug, Dejan Dragojević ležao na krevetu.

– Ti si mi uništio život, kunem ti se bogom dragim uništiću ti život, jer je moj život već uništen – drala se Dalila.

– Ovo ti je za svaku suzu koju sam prolio – rekao je Dejan.

– Pitam te nešto, jel imam ja šta da izgubim u životu. Imaš, sreću koju si odabrala…Svaku suzu, žao mi je što se ovo dešava. Pokazala si za ovih mesec dana šta si, pa ti si se hvalila se**om danas – rekao je Dejan.

– Izbaci me iz tvojih usta. Sve sam ti obezbedila, pi**o jedna, mene je Zadrugovizija zabolela. Jel si se prodao za četiri paketa – rekla je Dalila.

Naime, Filip Car i Dalila Dragojević su se žestoko posvađali pošto su napustili emisiju.

– Prvi put je iskren, ali ne do kraja…Pokazuje mržnju prema meni – rekao je Car.

– Ja sam mu ponovo pobacala sve i sve sam mu pobacala u glavu…Pitam ga jel sam ja loša, on meni kaže nisi, jel sam ja laka, kaže on, kao pi**a nisi, manji od makovog zrna kad sam mu se unela – rekla je Dalila.

– Treba deset meseci da ti ja ovde dajem prostor….Pa šta treba da je čitav život žrtva što smo se mi zaljubili. Meni je ovo sve teško, pun mije kur*c toga – dodao je Car.

– Ajde da se smirimo, jer što mi više i više govoriš, teže mi je. On je čekao petu sezonu da se razvede, pa da mi nametne Karića – rekao je Car.

– Pa ti si retardiran ako to prihvatiš – rekla je Dalila.

– Nema veze što je on meni drug, ali u ovim nekim situacijama mi je u rijaliti modu. Daješ mi čokoladicu, da bi mi posle prebacio. Mislim da trebamo izbegavati situacije koje nas dovode u nervno rastrojstvo – rekao je Car.

– Priznaj da si ti tu pogrešio. Ja sam htela da ti odgovorim zašto sam ja ovde ostala da uzmem žvake- rekla je Dalila.

– Rekao sam ti da se ne ubacuješ u rasprave kad se raspravljam sa muškarcima. Rekao sam ti da trebamo da odemo u Hotel, jer mi se jeb**o za Mićine pakete žvaka. Kada bi ja spomenuo toliko neku devojku, koliko ti spomeneš Stefana, ja bih imao ozbiljan problem sa tobom – rekao je Car.

– Jao šta ti pričaš, ja ne mogu da se svađam – rekla je Dalila.

– On i ja smo se borili da se to ravnopravno podeli – rekao je Car.

Nakon toga Filip i Dalila su nastavili raspravu.

– Slušaj me ti, sa mnom si, moja si devojka…Ako smatram da je trebalo da odemo sa crnog stola, trebalo je da se pokupimo i odemo odatle. E tako se treba razgovarati sa tobom – drao se Car.

– Rekao sam ti da se o svemu trebamo dogovoriti. Rekao sam ti da juče kad sam bio nervozan, da odemo u Hotel jer hoću da budemo zajedno, ti si rekla neću, pa si ostala zbog paketa žvaka – rekao je Car.

– Nauči se razgovarati sa ljudima. Jel si rekao da ćemo večeras pričati o tome – rekla je Dalila.

– Šta misliš da, da si otišla sa mnom u Hotel, da se ne bi desila ona situacija – pitao je Car.

– Nije se desilo, jer sam ostala. Ne možeš da me sputavaš u tome da budem ja – rekla je Dalila.

– Ti si meni prvo rijaliti igrač, pa tek onda devojka – rekao je Car.

– Ja sam ti prvo devojka – prodrala se Dalila.

Posle ovog sukoba, Dalila je odlučila da ostavi Cara.

– Pošto si rekao nekim ljudima, da si izgubio sebe, evo ja ću ti pomoći da se pronađeš, ostaviću te da pronađeš svoj kompas – rekla je Dalila i napustila Hotel. (kurir.rs)