Plakao sam zbog Dejana, i meni je Dalilina majka bila nevjerna: Huso Mujić iznio strašne stvari iz života!

Showbizz

Plakao sam zbog Dejana, i meni je Dalilina majka bila nevjerna: Huso Mujić iznio strašne stvari iz života!

Otac Dalile Dragojević razbolio se nakon saznanja da mu je kćerka napravila preljubu i javno ostavila muža Dejana, te se oglasio i otkrio da i dalje vjeruje da će se njegova kćerka i zet pomiriti.

– Mislim da ga nije ostavila, mislim da je sve to neka igra. Ne znam šta se dešava, ne znam šta je u njihovim glavama- ističe Huso za Hype koji dodaje da je bio siguran da se vole.

– Bio sam 100 posto siguran u njihovu ljubav. Nigdje se nisu odvajali, svuda su išli zajedno i na more, i tamo i vamo – kazao je i dodao da je prije sve bilo drugačije i demantovao da je njegova kćerka tukla Dejana.

– Ona nije dala niko “A” da mu kaže, nije tačno da ga je tukla – rekao je Dalilin otac za emisiju “Red zone”, a koji tvrdi da ga ljudi ništa ne pitaju.

– Niko me ništa ne pita, niko mi ništa ne kaže – izjavio je Huso Mujić.

– Rasplakao sam se više puta, plakao sam zbog Dejana. Bilo mi je žao kad je rekao da ga ovdje boli (dotakao je grudi). I ja sam prošao te situacije – otkrio je Huso koji je u nekoliko navrata napomenuo da je i njemu bivša supruga Dalilina majka bila nevjerna.

A potom je ponovo spomenuo Dejana:

– Svako ga je volio zbog njegovog ponašanja. Ja ću njemu to prepisati (kuću), neću ga izdati. Šta treba, da prepišem njoj pa ona njemu da ne da. On je pravio tu kuću s njom – kazao je Mujić. (ekskluziva.ba)