Rokaj svinje: David jakom porukom podržao brata nakon haosa sa Carem!

Showbizz

Rokaj svinje: David jakom porukom podržao brata nakon haosa sa Carem!

U toku prethodne noći došlo je do žestokog sukoba između Dejana Dragojevića i dečka njegove, i dalje zakonite supruge, Dalile Dragojević, Filipa Cara. Do ovog sukoba je došlo, kada su Dejan i Filip jedan drugom sasuli sve u lice što misle.

Naime, Filip je upućivao niz uvreda na njegov račun, pa je Dejan uzvraćao uvrede i tom prilikom izjavio:

– Kad kolegenica padne u depresiju pošaljite mi poruku, ja ću vam pomoći, da vi ne bi morali da je vučete. Kad bude izdrndao drugo, poživjećete isto što i sa bivšim momcima… Je li ona stalak za lakat? Rekao je da bi te istetovirao samo iz poštovanja… Pamtim vaše riječi kao i nedjela… Pao ti je kapak, ne spuštaj roletne. Vašu krmeću glavu ću da komentarišem kad ti stave jabuku u usta – pričao je Dragojević.

Tom prilikom, na svom Instagram profilu oglasio se Dejanov rođeni brat, David Dragojević koji, u periodu iza nas, podržava svog brata i putem gore pomenute društvene mreže pruža nesebičnu podršku svom bratu. On je okačio crnu fotografiju na kojoj je pisalo:

– Junac, rokaj svinje dok su u blatu – napisao je David, pa je uz to zakačio i pjesmu Miloša Bojanića ”Kućo moja”. (ekskluziva.ba)