Uzeli joj bebu Anu i još TROJE maloletne dece, a onda je ŠOKIRALA reakcijom: “Nisam znala ništa o tome”

Ispovijesti

Uzeli joj bebu Anu i još TROJE maloletne dece, a onda je ŠOKIRALA reakcijom: “Nisam znala ništa o tome”

Ona je istakla da je dovedena u težak položaj nakon što ju je rođak zamolio da usvoji njegovu decu

Kada je član porodice u nevolji, prirodno je učiniti sve što možete da pokušate da mu pomognete.

Međutim, i u tome bi trebalo da postoji granica.

Jedna žena je otkrila da je dovedena u težak položaj nakon što ju je rođak zamolio da usvoji njegovu decu.

Nesigurna šta da radi, objavila je svoju ispovest anonimno na Redditu, pitajući druge ljude za savet.

– Imam 27 godina, odrasla sam sa svojom rođakom sa kojima sam poprilično bliska i koji je takođe isto godište kao i ja – rekla je ona i opisala šta se potom događalo:

– Onda je u srednjoj školi počela da se drogira, da ide po žurkama i potom napustila školu. Na kraju je dobila mog nećaka ‘Evana’, koji sada ima 8 godina. Mnogo sam uradila za nju – pohađala sam čak i koledž u lokalnom okruženju, tako da sam stalno bila tu da pomognem. Na kraju sve se završilo tako što sam morala da pozovem socijalne radnike – rekla je ona i dodala šta se potom dogodilo:

– Utvrdili su da situacija još nije dovoljno loše da odgvoje Evana od njem ali su joj dali neku vrstu roditeljskog plana. U svakom slučaju, prekinula je kontakte sa svima u porodici.

Prošle su godine od toga i desila se neočekivana situacija.

– Odselila sam se na postdiplomske studije, a zatim se vratila u svoj rodni grad – rekla je pošto nije bila u kontaktu sa svojom rođakom otkako je otišla da nastavi školovanje.

– Kontaktirala me je preko starijeg naloga imejl adrese. Rekla je da joj je centar za socijalni rad pre tri godine oduzeo Evana i njegovu braću i sestre Konora (5) i Grejsi (3), a ja nisam ni znala da je imala drugu decu. Nakon što su oduzeta od nje, deca su bila u hraniteljskoj porodici. Ipak, ona im je dala moje ime, kao člana porodice, i rekla da ću ih ja usvojiti – ispričala je šokirana žena.

– Molila me je da ih uzmem pošto sam ja jedini član porodice koji je uopšte imao mogućnost. Ispostavilo se da hranitelji takođe imaju najmlađe dete moje rođake, Anu, koja ima samo jednu godinu, što moja rođaka nikada nije spomenuo. Nisam znala ništa o tome – zaključila je besna žena. (objektiv.rs)