Žena mog kolege me je zavodila, milovala me u kolima a ono što sam joj tad uradio neće nikad ZABORAVITI

Zanimljivosti

Žena mog kolege me je zavodila, milovala me u kolima a ono što sam joj tad uradio neće nikad ZABORAVITI

Žene izraženih atributa privlače pažnju muškaraca, bez obzira na bračni status. Nekada je strast toliko jaka i obostrana, da se zabranjeno voće ipak ubere.

Jedan od korisnika Reddita, podelio je krajnje interesantno iskustvo na ovoj mreži.

– Radim u velikoj kompaniji, ali je kolektiv takav da smo svi veoma bliski, i družimo se i van posla. Posebno sam bio blizak sa jednim kolegom, pa smo moja žena i ja počeli redovno da odlazimo kod njega kući. Upoznali smo i njegovu suprugu Džes. Imali su i dvoje dece – započeo je muškarac svoju priču.

– Sprijateljili smo se i obilazili makar jednom nedeljno. Nekoliko puta sam odlazio sam, bez žene. Delovali su kao srećan par, sve dok mi se jednom nije požalio kako nije imao odnose sa ženom duže od sedam godina, tj. od njenog porođaja. To mi je bilo šokantno, naročito ako uzmem u obzir to da žena i ja u krevetu pravimo ludilo – nastavio je on.

Dve nedelje kasnije, kolega ga je pozvao nešto pre nego što je trebalo da se sretnu, i rekao da neće biti kod kuće, ali da on slobodno dođe, jer je Džes raspoložena za druženje.

– Slučajno se potrefilo da se moja supruga nije osećala dobro, pa sam otišao sam. Džes me je lepo sačekala. Ćaskali smo opušteno, sve dok jednom nije rekla, kako joj je moja žena ispričala šta joj sve redim u krevetu i kako sam neukrotiva zver. Bilo mi je neprijatno, naročito kad sam uzeo u obzir i to da njih dvoje nisu spavali preko 7 godina. Nasmejao sam se, nisam znao šta bih drugo.

– Gledala me je sve vreme, i to me je uzbudilo, što je ona, naravno, primetila. Počela je da me dodiruje, ali sam se izmakao. Bilo je jako neprijatno – napisao je.

Kolegina žena mu je tada, kako kaže, ispričala istu priču kao i kolega. Međutim, dodala je i to da njen muž ne može već godina da je dovede do vrhunca.

– Gledao sam je zbunjeno, nisam znao kako da reagujem, i postajalo mi je sve neprijatnije. Pokušao sam to da rešim na drugačiji način. Predložio sam joj da počne da se miluje, a da joj ja govorim kako to da radi, što je ona i prihvatila. Moram da priznam, i ja sam bio jako uzbuđen dok sam je gledao. Govorio sam joj gde da se dodiruje i šta tačno da radi, i posle nekog vremena je doživela eksplozivni orgazam – nastavio je.

On dalje govori kako su se neposredno nakon toga stvari odvijale normalno, kao da se ništa nije dogodilo. Nastavili su da se posećuju i druže. Međutim, kolegina žena je počela da mu šalje poruke neprimerenog sadržaja:

– Počela je da mi piše kako me želi, kako misli o meni, kako me sanja. Nisam znao kako da reagujem i šta da radim. Priznajem, dolazio sam u iskušenje da odem kod nje dok je sama kući, ali nisam želeo da prevarim svoju ženu, sa kojom mi je bilo savršeno. Odlučio sam da je, ipak, pozovem da se vidimo, i razgovaramo.

– Došla je po mene i provozali smo se. Sve vreme sam govorio da treba da prestane sa tim i da mi ne kvari brak. U jednom momentu je stala am parking i zagledala se u mene. Pitala je da li mi je privlačna. Nisam znao šta da kažem, ali kad je pogledala u moje međunožje, odgovor je bio jasan. Počela je da me mazi po butinama i između njih. Došao sam u opasno iskušenje. Počela je da me ljubi po vratu, da me skida i da mi prelazi usnama po telu. Šaputala je da me želi.

– Na kraju, nisam više mogao da izdržim. Bacio sam je na zadnje sedište i legao na nju. Počeo sam da je dodirujem po telu i da joj kidam odeću. Sve vreme je strasno uzdisala, skoro je počela i da viče. Brzo sam je doveo do vrhunca. Pitala me je da li sam i ja gotov, na šta sam joj odgovorio da nisam ni počeo. Toliko joj je bilo dobro, da nije ni shvatila da nije bilo penetracije. Zakopčao sam se i izašao iz kola. Bili smo srećni oboje. Ona je bila zadovoljena, a ja sam ostao veran – napisao je on. (objektiv.rs)