Dalila doživjela histerični napad, opet krenula na Dejana: S kim sam ja bila u braku pet godina?

Showbizz

Dalila doživjela histerični napad, opet krenula na Dejana: S kim sam ja bila u braku pet godina?

– Car je došao da se izvini Dejanu i da mu pruži ruku. On se jeste promijenio, ali vidi se da su imali sukob – rekao je Luks.

– Ja moram da prekinem ovo manipulaciju, stvar je u tome što ona spominje sve što se desilo. Nismo ni on ni ja ostali dužni jedan drugom, ona pravi konflikt gdje ga nema. Meni je Car pružio ruku zbog nekih drugih stvari, ona od sebe pravi žrtvu, i nemoj da me spominješ više, ona bolje da kaže šta je uradila – rekao je Dejan kada je Dalila krenula da ga udara.

– J…m li ti mamu, p…etino – vikala je Dalila kada je Car ušao, a oni su odvojili Dalilu od Dejana, pa je ušlo i obezbjeđenje.

– Za sve si u pravu – rekao je Car Dejanu.

Dalila je uralala i doživjela nervni slom, pa je tražila papire za razvod braka.

– S kim sam ja bila 5 godina, zube ću mu izbiti – vikala je Dalila.

– J…m vam mamu u p….! Smećari jedni odvratni, da li ovo treba da se dešava?! Nećeš ostati ovdje, p..ko jedna! Puši.eš k…c umjesto te cigare, ja ti kažem! Što prije da stignu papiri, da se riješim ovog go.neta! Meni će oni da se us..ravaju u život, j..aću mu mamu! Podržavaju se dva g..neta, eto šta sam dočekala. Uništiću ga, sve sam mu obezbijedila, kupila mu auto, sve ja! Zube ću mu polomiti – vikala je Dalila na sav glas.

– Tek ćeš biti žrtva! – poručio joj je Car.

Video haosa pogledajte (ekskluziva.ba)

https://www.youtube.com/watch?v=2s8HknshdWo&feature=emb_logo