Dalila išamarala Cara, pa se gađali svim mogućim parfemima: Napravili krš i lom, ona izašla iz Zadruge!

Showbizz

Dalila išamarala Cara, pa se gađali svim mogućim parfemima: Napravili krš i lom, ona izašla iz Zadruge!

Filip Car je spakovao neke svoje stvari, iznio ih iz hotela, pa se vratio da porazgovara sa Dalilom Dragojević kada je nastao opšti haos.

– Od tebe šta tražim, da me saslušaš ako želiš da ti kažem neke stvari – rekao je Car.

– Nema potrebe – odgovorila je ona.

– Mogu da ti kažem ako želiš da me saslušaš, ako ne želiš, neću ti ih reći. Tako da, ovaj… U principu, znaš kako ti ide sa mnom. ja znam da ti nisi upoznala mene, ali sa mnom ti je kroz život onako kako izabereš. Ako izabereš mirno, ide ti mirno. Ako odabereš da ti ide loše, ide ti loše. Ako odabereš zajednički, zajednički, ako putem inata, onda putem inata. U ovom slučaju nije putem inata – krenuo je Car, pa uzeo neku stvar iz kutije.

– Ostavi to – rekla je Dalila.

– Ostaviću, nikad nisam uzimao nešto tuđe – odbrusio je on.

– Nisi, nisi – počela je da se smije Dragojevićka.

– Samo žene, ali žene nisu stvar. Ovako ću da ti kažem… – nastavio je Car.

– Mi smo zaključak sinoć završili, ti si se danas pomirio sa Dejanom i to je to. Tvoja strana me ne interesuje poslije našeg završetka – odbrusila je Dragojevićka.

– Došao sam do zaključka da si ti d.olja. Hoćeš li da me saslušaš, d.oljo? Rekla si veliku laž, da sam grlio Viki, Anđelu… Ti si sa mnom raskinula jutros. Neću ulaziti u prošlost, šta sam sve prećutao, koje laži i ostalo. Danas, kada sam se probudio, vidio sam da si tužna, jedva sam se suzdržao da ti ne priđem. Na slavi sam stajao sam za šankom, gledao sam malo u tebe. Kad sam sjeo sa Đedovićem, vidio sam da me gledaš, pa da gledaš u Marka. Pozvao sam Osmakčića, on je rekao da jesi. Rekao sam Đedoviću: “Od ovog momenta je završila sa mnom za svagda”. Ništa nisam napravio poslije toga. Poslije sam vidio prilaženje njemu – pričao je Filip.

– Prije toga si ti pozvao Anđelu da joj nešto kažeš, ja sam istog trenutka došla do Marka – zamjerila je Dalila.

– Ženo niskog morala, kad želiš da znaš šta sam napravio. Anđelu sam zvao jer su krenuli da prave pivo, d.oljo – krenuo je Car.

– Ti si muška d.olja – odbrusila je Dalila.

– Ti si d.olja, može da te j… ko hoće, ja sam ti to dokazao – govorio je on.

Dalila je udarila nekoliko šamara Caru, a zatim krenula da mu baca stvari. Obezbjeđenje je uletjelo u hotel.

– Bacaj stvari, čim ostavim d.olju, poslaće mi nove stvari. U p…. sam ti s..šavao. Razbijaš mi parfem od Maje Marinković. Vodite ovu oženjenu ženu od mene, kojoj sam 4 puta s..šio u p…. i ostavio je. Ti si niskomoralna k..va, koja je ostavila muža radi mene. Ti si d.olja, iz…ao sam te i ostavio te. Prva si danas krenula sa Markom. Sad si razbila parfem od Maje Marinković, jedine žene kojoj dugujem oprost. Izvedite d.olju, koja mi je p..ila k…. i gutala s..rmu. Nećeš pričati laži o meni. Samo mi recite, da li ova oženjena k..va napušta hotel ili ja. Najobičnija k..va. Izvedite ovu raspalu k..vetinu. Svaki sekund Dejanovog bola ću ti nadomjestiti – nastavio je Car.

– K..vo, ja ću te istjerati iz rijalitija. U j.ja me k..va lupa, ali ja ću je istjerati iz rijalitija. K..va koja mi je p..ila k..ac, pa sad ovo radi. K..vo. I dalje si k..va koja je ostavila muža. Evo ti, miriši mi gaće, jer ih više nećeš mirisati. Vodite k..vu, Dejana sam bez razloga napadao. Dejanu budi k..va, meni nećeš biti – govorio je Car.

Dalila je nakon lomljave ispred hotela tražila da je izvedu sa imanja, što je i učinjeno. (ekskluziva.ba)