Otac Dalile Dragojević opet očajan nakon što je napala Dejana: “Pred mužem spava s drugim, sramota me to i da komentarišem”

Showbizz

Otac Dalile Dragojević opet očajan nakon što je napala Dejana: “Pred mužem spava s drugim, sramota me to i da komentarišem”

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, očajan je zbog njenog fizičkog nasilja nad mužem Dejanom Dragojevićem, u rijalitiju “Zadruga. On je za srbijanski “Blic” oglasio ovim povodom.

– Gore od ovoga ne može. To što moja kćerka radi je dno dna. Dejan treba i mora da se razvede od nje. Volio bih kad bi to uspjeli spolja da riješe, ali ako on želi u rijalitiju razvod neka to i uradi – kazao je Huso Mujić te nastavio: – Vidim da se Car i ona stalno tuku, ali polako tek će ona dobiti batine. Ovo nije ništa. Imala je zlatnog momka pored sebe, sad joj ni ova bronza od Cara ne vrijedi. Tek će problemi u njihovom odnosu nastati. Sramota je i bruka da se takve stvari rade javno i da se tuku pred kamerama – dodao je Huso.

https://www.youtube.com/watch?v=98e6qJUUFAc&feature=emb_logo

Kaže da je zanijemio na informaciju da je njegova kćerka imala intine odnose pred kamerama.

– Čuo sam da je imala intimne odnose pred kamerama i vjerujte mi da sam zanijemio. Sramota me je kao oca to da uopšte komentarišem, još tako javno o tome da se hvali? Na muževe oči ona spava sa drugim. Sramota i bruka. Radi sve zarad popularnosti, a ne zna koliko je izgubila sve. I ono malo podrške što je imala, niko je drugi ne podržava. Trudim se da tu sramotu ne gledam – zaključuje Dalinin otac. (avaz.ba)

https://www.youtube.com/watch?v=bw7PnJgkuqc&feature=emb_logo