Čitav region bruji o razvodu Dalile i Dejana, a evo šta su tačno potpisali: Isplivali svi detalji!

Showbizz

Čitav region bruji o razvodu Dalile i Dejana, a evo šta su tačno potpisali: Isplivali svi detalji!

Danas je odjeknula vijest da su Dalila Dragojević i Dejan Dragojević konačno potpisali dugoiščekivane papire za razvod braka.

Naime, Dejanov brat David Dragojević je dostavio papire za razvod Dejanovog i Dalilinog braka danas u Šimanovce, a oni su ih potpisali bez razmišljanja.

Sada je Pink.rs došao u posjed papira o kojima bruji čitav region, a ovo su detalji prijedloga za sporazumni razvod braka Dragojevića. Evo šta su potpisali:

I : Stranke su zaključile brak dana 04.09.2017. godine u Beogradu, a isti je upisan u matičnu knjigu vjenčanih za matično područje opštine Zvezdara i zaveden pod tekućim brojem 584 za 2017. godinu.

II: Predlagači su stupili u brak kao već formirane ličnosti koje imaju svoje različite životne navike i nose obilježja različitih sredina u kojima su rasli i vaspitavali se. Stoga se još od samog početka braka pokazalo da su njihove naravi i pogledi na život u velikoj mjeri različiti da je dalja zajednica među njima nemoguća.

Bračna zajednica prekinuta je i ne postoji već izvjesno vrijeme, te njihov brak postoji samo formalno.

Za vrijeme trajanja bračne zajednice predlagači nisu dobili potomstvo niti stekli imovinu veće vrijednosti.

Kako je usljed ozbiljnih i trajno poremećenih bračnih odnosa svaki zajednički život među strankama nemoguć i kako nema izgleda za nastavljanje bračnog života, te ostvarivanje svrhe braka, to predlagači podnose ovaj sporazumni prijedlog i predlažu sljedeće:

Brak zaključen dana 04.09.2017. godine u Beogradu koji je upisan u knjigu vjenčanih za matično područje opštine Zvezdara između predlagača Dragojević Dejana i Dragojević Dalile iz Novog Sada RAZVODI SE na osnovu člana 40 Porodičnog zakona RS. (ekskluziva.ba)