Nikolino VENČANJE se pretvorilo u pakao: Mlada otkrila šta se desilo – “ne pravite istu GREŠKU kao ja”

Ispovijesti

Nikolino VENČANJE se pretvorilo u pakao: Mlada otkrila šta se desilo – “ne pravite istu GREŠKU kao ja”

Njeno oduševljenje je poprilično brzo uništeno

Iako bi venčanje trebalo da bude najsrećniji dan u životu jedne mlade, u slučaju ove dame to se nije dogodilo.

Ona je, naime, otkrila kakvu je grešku napravila, i posavetovala druge ljude da ne učine isto.

Nikol Pelegrino je podelila savet na svom TikTok nalogu, gde je pozvala buduće mlade da ne dele fotografije svoje venčanicu ni sa kim.

Prisećajući se vremena kada je pronašla svoju haljinu, rekla je da je bila toliko oduševljena što je našla “onu pravu”, da je poslala sliku svima koje je poznavala pre velikog dana.

Ali to se pokazalo kao velika greška.

– Gorko sam se pokajala. Verujte mi. Nemojte nikome pokazivati svoju venčanicu pre dana venčanja i evo zašto – rekla je ona.

– Svoju sam pokazivala bukvalno svakome ko je pitao, ne šalim se, da li je to prijatelj, daleki rođak, saradnik, ja sam slikala tu haljinu sva ushićena i sad se kajem – rekla je ona i dodala:

– Ljudi su loši lažovi i koliko god se trudili, ako im se ne dopadne vaša haljina kada im pokažete tu fotografiju, to će im se videti na licu. Njihova prava osećanja će se pokazati. Dakle, čak i ako zaista volite svoju haljinu i osećate se sjajno u njoj, ta mala mišljenja će podsvesno početi da kvare vašu perspektivu sopstvene haljine – zaključila je ona.

A da li biste se vi složili sa njom? Zbog čega ste se vi pokajali na sopstvenom venčanju? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)