OVAKVU BOMBU JOŠ NISTE VIDELI, NJENE OBLINE SU ZA POŽELETI: Nikada ne biste poverovali koliko ima godina (FOTO)

Zanimljivosti

OVAKVU BOMBU JOŠ NISTE VIDELI, NJENE OBLINE SU ZA POŽELETI: Nikada ne biste poverovali koliko ima godina (FOTO)

Jessica Enslow (46) ima bogat porodični život, no poslednjih godina posvetila se i svojim društvenim mrežama na kojima se bavi lepotom i sportom. Prvo dete rodila je 1994. godine sa samo 19 godina

Ubrzo, 1996. godine, Jessica je po drugi put postala majka, u 21. godini. Tokom sledećih 19 godina rodila je još petero dece te se udala po drugi put. Najmlađe dete u porodici rođeno je 2013. godine.

Uz sedmero dece, odnosno 4 sina i tri kćeri od 7 do 26 godina, Jessica kreira online sadržaj te je u međuvremenu pokrenula kozmetički brend.

Starije četvero dece je iz prvog braka, ostalo troje – iz drugog.

Jessica se može pohvaliti svojim mladaličkim izgledom radi kojeg ljudi često misle da su joj kćeri zapravo sestre.

Kad god objavi fotografije na društvenim mrežama, u pratnji svoje 22-godišnje kćeri Alise, pretplatnici na Instagramu primećuju da dve žene, radije, izgledaju kao sestre, a ne kao majka i kći.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessica Enslow (@jessicaenslow)

Fitnes joj je uvek bio hobi, baš kao i njega, stoga je logičan potez upravo vlastita beauty linija, napisala je na svojoj stranici jessicaenslow.com.

Važnost sporta shvatila je već nakon prvog poroda, kad nije stala niti u jedne hlače. Tada je odlučila nakon svakog deteta vratiti se na svoju staru kilažu, objavila je na mrežama.

Za supruga Roba veli da joj je i najveći prijatelj, stoga se par u užurbanoj svakodnevici snalazi odlično.

Čitava porodica podrška joj je u vežbanju i njenoj rutini, a rezultati su očiti. Postala je uzor mnogim majkama koje takođe imaju gusti raspored.

Jessica posećuje teretanu tri puta nedeljno dok su joj deca u školi, a svakog ponedeljka rano se ujutro budi kako bi odradila svoj tradicionalni kardio trening.

‘Radi sve što možeš!’ – njen je životni moto. (espreso.co.rs)