SPAVAĆU SA DEJANOM ODMAH ČIM UĐEM U ZADRUGU! Maja spremna da se OSVETI Dalili, bacila oko na Dragojevića, sledi HAOS

Showbizz

SPAVAĆU SA DEJANOM ODMAH ČIM UĐEM U ZADRUGU! Maja spremna da se OSVETI Dalili, bacila oko na Dragojevića, sledi HAOS

Maja Marinković spremna je da uđe u Belu kuću i napravi pometnju zadrzgarima, a pogotovo bivšem dečku Filipu Caru i njegovoj devojci Dalili Dragojević.

I iako su svi mislili da će joj biti plan da opet zavede bivšeg, kako prenose domaći mediji, Maja je navodno bacila oko na Dejana kojeg je Dalila prevarila pred kamerama, a potom se i razveli u rijalitiju.

– Spavaću sa Dejanom čim uđem u “Zadrugu” – rekla je Maja u intervjuu za “Srpski telegraf”.

Inače, ovo nije prvi put da se ona oglašava povodom sktuelnog ljubavnog trougla u “Zadruzi”.

– Filip i Dalila će se šlogirati kad se pojavim na vratima! Neću morati ništa specijalno da uradim! Kad me Car vidi tu nevernicu će šutnuti za 24 sata! Toliko će mi biti dovoljno da im rasturim vezu – sigurna je Maja.

– Dalila me je ranije osuđivala, a pokazala je sad pravo lice. Vidite šta radi sa Filipom na pola metra od svog muža Dejana! Nisam planirala da se petljam u njen i Carev odnos, ali sad hoću jer me ona ne vadi iz usta! – dodaje Marinkovićeva nedavno za “Informer”.

– Dalila nema pravo da mi morališe jer je ljudski odron i sramota ženskog roda. Nikad neće moći da se poredi sa mnom. Žao mi je Dejana, dobar je čovek, nije zaslužio ovo što mu se dešava – zaključuje ona. (Kurir.rs/I.B/Srpski telegraf)