SUPRUGU SAM UHVATIO SA TRI MUŠKARCA, A MISLIO SAM DA SAM JEDINI: Ono što je RADILA dokrajčilo me je

Zanimljivosti

SUPRUGU SAM UHVATIO SA TRI MUŠKARCA, A MISLIO SAM DA SAM JEDINI: Ono što je RADILA dokrajčilo me je

Da stvari budu još gore, pronašao sam poruke koje razmenjivala sa trojicom muškaraca, i svi su bili mnogo mlađi od nje! Poruke su bile eksplicitne i niuje mi bilo dobro dok sam ih čitao

Posle skoro dve decenije braka, jedan Englez je otkrio šta mu supruga radi iza leđa, i to ga je, kako kaže, zabolelo više od preljube.

– Ja imam 50, a moja supruga 47 godina. U braku smo 19 godina i do pre nekoliko nedelja sam mislio da nam je veza odlična, kao i naš s*ksualni život – priča on i nastavlja:

– Sve se promenilo pre dva meseca kada nam je došao majstor da postavi kuhinju. On ima oko 30 godina i sjajno izgleda. Ni ja ne izgledam loše za svoje godine, ali ne idem u teretanu kao on.

– Moja supruga je jasno pokazala koliko joj se majstor sviđa. Stalno mu se smeškala i otvoreno flertovala sa njim. Nekoliko puta sam je uhvatio kako otvoreno zuri u njegovu pozadinu. Ništa se (pretpostavljam) nije dogodilo među njima, ali nakon toga se moja žena promenila – objašnjava muškarac.

– Potom sam doživeo još veći šok kada sam slučajno na njenom tabletu otkrio da ona nekoliko meseci posećuje sajtove za upoznavanje. Da stvari budu još gore, pronašao sam poruke koje razmenjivala sa trojicom muškaraca, i svi su bili mnogo mlađi od nje! Poruke su bile eksplicitne i niuje mi bilo dobro dok sam ih čitao – priznaje Britanac.

– Ovo je, u stvari, gore od prave prevare. Ona aktivno traži druge muškarce za s*ks! Zbog toga se osećam kao da nisam dovoljno dobar. Oduvek sam joj pružao podršku u svemu i zato se sada osećam povređeno i tužno – iskren je on.

– Iako mislim da se moja supruga još nije zaista našla s nekim zbog vođenja ljubavi, pretpostavljam da je to samo pitanje vremena. Ona je nedavno promenila posao, i sada dosta putuje, što joj omogućava da se potajno vidi s nekim od svojih “momaka”. Volim je i želim da rešim ovo, ali ne znam kako. Ako se sučim sa njom, bojim se da će me ostaviti – zaključio je Englez. (espreso.co.rs)