SVEKRVA JOJ SE MEŠA U ODGAJANJE ĆERKE NA JEZIV NAČIN: Detetu govori GROZOTE, a tek ŠTA RADI, AU!

Ispovijesti

SVEKRVA JOJ SE MEŠA U ODGAJANJE ĆERKE NA JEZIV NAČIN: Detetu govori GROZOTE, a tek ŠTA RADI, AU!

“Nikada nisam mislila da bi se moja ćerka jednog dana trebala osećati nesigurno jer ima narandžastu kosu i kovrdže, ali svekrva to ističe kao problem.

Ljuta i frustrirana majka jednogodišnje devojčice podelila je s korisnicima Reddita je situaciju koja se dogodila u porodici tačnije sa svekrvom.

Naime, malena je povukla očeve gene pa baš kao i on ima narandžastu i kovrdžavu kosu, ali svekrva time nije oduševljena. “Nikada nisam mislila da bi se moja ćerka jednog dana trebala osećati nesigurno jer ima narandžastu kosu i kovrdže, ali svekrva to ističe kao problem.”

“Odgajala je svog sina da misli da su narandžasta kosa i bleda koža ‘ružne’, a sada pokušava napraviti istu stvar s mojom ćerkom. Stalno govori kako je jadna jer ima takvu kosu i da će potrošiti puno vremena i novca u životu na farbanje, feniranje, skrivanje pegica…”, napisala je mama i ispričala još situaciju koja joj je bila najgora.

Jednom prilikom svekrva je dolazila u posetu i donela plastičnu periku da vidi kako bi malena izgledala sa smeđom kosom! “Imala je i ispade govoreći da je moj suprug ne pušta da izrazi svoje mišljenje, ali perika je bila kap koja je prelila čašu, nema opravdanja za to. Zamolila sam je da ode. Rekla je da sam nezahvalna jer ona samo želi da moja ćerka izbegne zlostavljanje jednog dana. Zapravo trebam štititi dete od nje!”

Mnogi nisu izdržali da ne komentarišu objavu i stanu na stranu autorkee. “Kao da nije dovoljno što se moramo boriti s stereotipima i predrasudama okoline, samo još treba da baka bude jedna od tih koji te osuđuju”, komentarisala je jedna osoba a druge su dodale da treba zaštititi svoje dete od takve svekrve, odnosno bake, prenosi The Sun. (espreso.co.rs)