MAJA ŽESTOKO PONIZILA DALILU: Imala si S*KS sa ŠVALEROM pored MUŽA! Car otkrio svoje emocije prema Marinkovićevoj, muk u ZADRUZI…

Showbizz

MAJA ŽESTOKO PONIZILA DALILU: Imala si S*KS sa ŠVALEROM pored MUŽA! Car otkrio svoje emocije prema Marinkovićevoj, muk u ZADRUZI…

Maja Marinković unela je nemir u odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara, a Marinkovićeva je ponizila Dalilu ispred svih.

– Dobro sam, smatram da nisam pogrešila, ja sam se izvinila, ona meni nije pružila ruku. Filip je uvek govorio da će ako ona uđe popričati sa njom. Ja nemam ništa protiv toga. Očekivala sam da pruži ruku – rekla je Dalila.

– Ja ne znam da li je realno da neko pruži ruku posle ovih reči koje su izrečene, ja je nikada nisam prva uvredila niti komentarisala. Ona je rekla da sam devojka koja radi neke stvari posle žurke, ja nisam došla da vređam ,samo ću da iznosim svoje mišljenje. Znam da nema lepo mišljenje o meni – rekla je Maja.

– Ako ona želi konflikt, imaće ga, čula sam neka peckanja, prvo taj parfem – počela je Dalila.

– Nije problem parfem, ja nisam došla da ratujem. Ti si prva počela – ubacila se Maja.

– Krenulo je peckanje odmah, razumem je sa te neke ženske stvare, ali ne znam zašto je komentariše Dejana i mene – rekla je Dalila.

– Ti si rekla da sam ja devojka za posle žurke, a ti imaš se*s sa švalerom pored muža – odbrusila je Maja.

– Ja nemam potrebu da te vređam, on mi nije švaler. Ja ne smatram da sam učitnila neku grešku, mislim da sam čak i zastupala neke stavove. Nema potrebe da se kači nešto što je već poznato javnosti. Ja sam svesna svog postupka – rekla je Dalila.

– Mi smo oboje grešni u ovoj situaciji, kao što sam rekao i za Dejana. Zna se zašto neko nekoga spušta. Ja Maju ne mrzim, nemam averziju prema njoj. Kada sam kriv, kriv sam, ona meni nije ništa napravila napolju. To što se ja nasmejem, ja kada sam u neprijatnoj situaciji ja se nasmejem, a veze s vezom nema. To što su rekli za Karića, nemam ništa protiv – rekao je Car.

– Ja se ne slažem sa ovim – ubacila se Dalila.

– Ja stvari rešavam odmah, to se vidi na mom licu. Karić nije ispao moralan, ja sve kažem odmah. Ovo sa Majom, nema potrebu da se ne nasmejem – rekao je Car.

– Ja sam rekao da imam osećaj kao da nikada nismo bili zajedno – ispričao je Car.

– Ovo nema veze sa vezom – ubacila se Maja.

– Ne, mi smo prvo družili, pa smo bili mesec dana u emotivnom odnosu. Imam osećaj kao da preko puta mene sedi moj bivši prijatelj – rekao je Car.

– Ja tebi i jesam bila prijatelj – rekla mu je Marinkovićeva.

– Sama rečenica da je ušla na početku da bi bili zajedno, da je voli. Najbolje da se stvari rasčiste. Sam čin njegovog osmeha mi nije prijao – rekla je Dalila.

– Stane ispred mene neko sa kim sam se družio, nije lako. Ja znam šta je njoj u glavi – rekao je Car.

– Pa i ja znam šta je tebi u glavi. Ti tvoj osmeh objasni tvojoj devojci, ja sam slobodna, mogu da radim šta hoću – rekla mu je Maja.

– Ja se sa njom neću svađati. Ja ću sesti i porazgovarati sa njom, vi pustite to Dalili, ja ću sesti i pričati sa njom – rekao je Car.

– Ja imam poštovanje prema tebi, nemoj da misliš da nemam. Ljudi ne znaju šta je rečeno – rekla mu je ona.

– Vreme će pokazati sve – zaključio je Car. (Kurir.rs/M.M.)