Sofija se zaljubila u 30 godina starijeg milionera, ali joj zbog jednog DETALJA niko ne veruje u to

Zanimljivosti

Sofija se zaljubila u 30 godina starijeg milionera, ali joj zbog jednog DETALJA niko ne veruje u to

Dvadesetdevetogodišnja Sofija Spalino otkrila je nedavno na TikToku i Instagramu da proživljava najlepše mesece života u društvu biznismena i milionera Roberta Krouka.

Njena sreća koju konstantno prikazuje novim snimcima i slikama nikom ne bi naravno smetala da se ne radi o devojci koja je prema sopstvenom priznanju – lezbijka.

Zbog toga Sofija najviše energije sada troši na prepiske sa pratiocima koji je osuđuju zbog takozvane “proračunate i lažne ljubavi”.

Uprkos tome što je lezbijka, Sofija tvrdi da je pored milionera Roberta otkrila da je zapravo bis*ksualka. Štaviše, hvali se i činjenicom da joj Robert dozvoljava povremene intimne susrete sa drugim ženama.

– Skoro 30 godina je stariji od mene, ali i dalje smo i posle tri godine zajedno. Svaki dan s tobom, Roberte, je blagosloven. Ponosna sam na svoj izbor u životu – napisala je nedavno Sofija na Instagramu.

Ona dodaje da je život poput švedskog stola i da želi da sa njega proba sve, kao i da joj dečko nikada ne govori da “mora na dijetu”, aludirajući na njene s*ksualne izbore.

– Volim te do neba i nazad – napisala je Sofija.

Međutim, pratioci nimalo nisu ubeđeni u njihovu ljubav. Tvrde da su im sve slike izveštačene i marketinški idealne, kao i da je Robert najverovatnije svojevoljno pristao na ovaj ljubavni “aranžman” kako bi pokazao u svom poslu da bez lepe i mlađe žene kraj sebe nema ni miliona.

“Ona voli žene. Tačka. Ovo nije pravo između njih”, “Još jedna sponzoruša koja se uglavila tamo gde treba”, “Čas je lezbijka, čas je bis*ksualka, šta je sledeće?”, samo su neki od komentara na neobičnu vezu Sofije i Roberta. (objektiv.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SOPHIA✨ENLIGHTENED THE PODCAST (@sophiaspallino)