Zatekao suprugu na podu i pomislio na najgore: Posle početnog šoka, njegov gest iznenadio je sve

Ispovijesti

Zatekao suprugu na podu i pomislio na najgore: Posle početnog šoka, njegov gest iznenadio je sve

Objava je izazvala brojne komentare, ali i pokrenula važnu raspravu

Novozelanđanin Piter Bristov, otac troje dece, objavio je na svom Fejsbuku potpuno realnu fotografiju koja možda najbolje opisuje majčinstvo.

– U jednom trenutku moja supruga je menjala pelene, u drugom je više nije bilo – započeo je svoju priču Piter ispod fotografije na kojoj se vidi kako njegova supruga spava na podu pored krevetića.

Dok je hranio decu, primetio je da njegove supruge nema. Prvo je pomislio da sigurno sprema igračke za decom, ali se zabrinuo kada je shvatio da ni nakon par minuta ne izlazi iz dečje sobe.

Odlučio je da proveri gde je, a kada je prišao njihovoj sobi, iza pritvorenih vrata video je samo njene noge.

– Srce je počelo jako da mi lupa. Pitao sam se da li je uopšte živa – napisao je i priznao kako su mu u tom trenutku prošli trnci kroz telo jer njegova supruga inače ne staje ni na sekundu pa ga je prizor nje kako leži na podu usred dana dodatno šokirao.

Nakon što je prišao bliže, shvatio je da diše i da je ustvari samo zaspala iscrpljena od umora. Pokrio ju je i dao joj jastuk te je ostavio da na miru spava, ali nakon samo 20 minuta njegova se supruga probudila i vratila u pogon.

Kasnije mu je priznala kako je u tom trenutku bila toliko umorna da joj se i pod činio kao luksuzan krevet u kojem želi da odspava.

– Dušo, uvek daješ sto posto od sebe. Lepo je videti da si malo predahnula – poručio je Piter svojoj supruzi.

Njegova objava je izazvala brojne komentare, ali i pokrenula važnu temu. Mnoge su mame priznale da i same često osećaju takvu vrstu umora, ali da to njihova okolina ne primećuje. (objektiv.rs)