Dalilin otac Huso ne žali kćerku jer ju je Car prevario: Ponašala se kao k..va, tako će i proći!

Showbizz

Dalilin otac Huso ne žali kćerku jer ju je Car prevario: Ponašala se kao k..va, tako će i proći!

Maja Marinković izazvala je opštu pometnju svojim dolaskom u Zadrugu. Iako se činilo da je njen ulazak protekao mirno i da prema bivšem dečku Filipu Caru ne osjeća ništa, samo dva dana nakon ulaska, ona je podgrijala svoju ljubav prema Filipu, a sve je začinjeno i poljupcem.

Naime, ovom ponovnom zbližavanju kumovao je ni manje ni više, nego novoizabrani vođa Marko Janjušević Janjuš, bivši Majin dečko, koji je šokirao sve gledaoce i zadrugare kada je za svoje potrčke izabrao upravo Maju Marinković i Filipa Cara.

Dalila je to veoma teško podnijela i noć je provela sumnjajući u Filipovu vjernost, a u ranim jutarnjim satima se ispostavilo da je bila u pravu!

Naime, Car je pozvao Maju na “tajno mjesto”, tačnije u radionicu, a kad joj je dao znak da krenu ona je odbila. Ipak, ubrzo se predomislila, pošla je za njim, a onda su se njih dvoje poljubili, misleći da se nalaze u uglu koji nije pokriven kamerama.

Novinari su pozvali Husu Mujića, Dalilinog oca, koji nije bio pretjerano iznenađen razvojem situacije u rijalitiju.

– Ponašala se kao k..va, tako će i proći. Ja sam rekao da ta veza neće uspjeti, eto joj sad. Ovo je bilo očekivano. To što prijeti Dejanu, mlati praznim pištoljem, od toga nema ništa. Vidjeću gdje će sad, njoj života od sramote više nema. Iznenadilo me je i da je ovoliko trajalo, odmah se vidjelo da sa tim buzdovanom Carem nema budućnosti – rekao je Huso za Kurir. (ekskluziva.ba)