Marija se snimala dok je vežbala u teretani, a kada je pogledala SNIMAK, saznala je šokantnu istinu

Zanimljivosti

Marija se snimala dok je vežbala u teretani, a kada je pogledala SNIMAK, saznala je šokantnu istinu

Marija iz Ilinoisa (SAD) bila je užasnuta kada je pogledala snimak iz lokalne teretane u kojoj je vežbala.

Naime, ona je postavila telefon iza sebe kako bi se snimila dok trenira, a u tom trenutku, kamera njenog telefona zabeležila je momka koji je držao telefon u ruci i potajno snimao Marijinu zadnjicu dok je radila vežbe.

– Zgrožena sam. Snimala sam se kako vežbam i videla ovo. Izgleda da nisam bila jedina koju je snimao – navela je devojka, aludirajući na to da se nepoznati mladić očigledno šetao po teretani i snimao devojke za spravama.

Ova 22-godišnjakinja objasnila je kako nije primetila da ju je čovek snimao sve dok nije izašla iz teretane i u automobilu pogledala snimak.

Priznala je da bi se suočila sa njim ukoliko ga sledeći put vidi na istom mestu.

https://www.tiktok.com/@marziii10/video/7031926681447402799?sender_device=pc&sender_web_id=6911298360512316933&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

– Moj telefon je bio uključen, a kada je on prolazio, mislila sam da treba da se pomerim jer mu stojim na putu. Čak sam mu se i izvinila, ne videći šta je uradio. Tek kad sam završila sa vežbanjem i ušla u auto, videla sam snimak gde je uhvaćen kako me u stvari snima otpozadi – navela je Marija.

Nije želela da pređe preko toga, već se obratila menadžeru teretane i zahtevala da sazna ko je sve vežbao u trenucima kada je i ona bila u teretani kako bi ga identifikovala, ali epilog za sada nije poznat.

Svi su se na društvenim mrežama usaglasili da nikako nije u redu da se neko ovako potajno snima dok je u teretani i da bi zbog toga trebalo nekako da bude sankcionisan. (objektiv.rs)